Milyen szinek állnak jól? (beszélgetős fórum)
Nem tom ki ismeri vagy kinek volt olyan szájfénye, vagy rúzsa nem tom igazából mi az.Kenhető úgyhogy lehet inkább szájfény.Avontól rendeltem kb.2007-ben Mouvelous shine a neve, olyan szinű rúzs kellene nekem.Az nagyon jól állt.Ha kell lefényképezem és felrakom.
Jó lenne ha egy kozmetikus olvasna, vagy egy Avonos.:)
Én véletlenül is ráéreztem mindig hogy mi áll jól,emiatt irdatlan nagy hisztiket tudtam produkálni pici koromtól fogva,ha anyu valamivel "elöltöztetett"(márpedig régen szokása volt,nem nagyon tudott mit kezdeni velem sem meg magával sem divat/öltözés terén...szerencsére azóta sokat tanult tőlem:D)
Nagyon fehér bőrű,"kékeszöldesszürkés" szemű,sötétszőke vagy világosbarna hajú(nem lehet eldönteni)vagyok,igy sárga,narancsszinű,khaki,sárgásbarna,krémszinű,bizonyos zöld szineket egyáltalán nem viselek,úgy nézek ki bennük mintha beteg lennék:sápadt,fakó,nagyon elnyom engem...Amik jól állnak és ki is használom az előnyeit:borvörös,világos szürkéskék,királykék kivételével majdnem minden kék...,szürke külömböző árnyalatai,méregzöld,pasztell zöld,lila,tűrkiz,rózsaszin(minél lilásabb annál jobb),barna(amiben nincs sárga árnyalat,inkább bórdós).Fekettét az arcomhoz közel csak akkor használok ha pl szines gyöngy,vagy sál is van,igy nem "fehérit"még jobban.
Sminkekből amit használok:nagyon világos alapozó vagy krém,sötétbarna vagy fekete tus,fekete szempillaspirál,nagyon világos halvány rózsaszin pirositó,és egy szájszinű,de picit lilásabb rúzs.A szemhéjamra általában barnát teszek(füstös szemet is inkább a barna küölömböző árnyalataiból készitem el),igy az kiemeli a szemem kékjét.Kb ennyi:)
Én állítólag szerencsés vagyok smink terén. Kozmetikusok szerint jók a lilás, a barnás, a szürkés árnyalatok és szerencsére a nagy kedvencem a zöldes cuccok is. Rúzsból, szájfényből állítólag használhatnék erősebb színeket is, de én azt szeretem ami színben alig látszik és inkább csak fénye van.
Jól áll és nagyon szeretem a fekete ruhákat, abból van a legtöbbem.
Egyébként fehér a bőröm, zöld a szemem, sötétszőke színű a hajam, egyenes, válig ér és nincs festve.
A nagyobb bevásárló-központokban pláne karácsony előtt szokott lenni mindenféle rendezvény, ahol próbasmiknket is csinálnak ingyen. (Ált. csak az arcod egyik felét, és pénzért megcsinálják a másikat is, ez benne az üzlet nekik.) De mivel profik csinálják, láthatod, ők mit kennek Rád, mi passzolhat Hozzád.
Szerintem minden tinilány a kék festékkel kezd, ez valami járvány!:))
Barna a bőröm, barna a szemem és kreol bőröm van.
Tinédzser koromban kék cuccokat vettem de a mai napig se tudom miért pedig nem álltak jól.Főleg ne a világos kék.
Sminkben még a mai napig is keresem melyik szín illik hozzám.Találtam az avonnál egy mályva szinű rúzst ami jól áll, de már nem kapható sajnos.Sokféle szinű rúzst rendeltem már ,de egyik rosszabb volt mint a másik.Egyiket se használom.
Nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel, de én nagyon nehezen jöttem rá, igazából milyen szinek is állnak jól, mind a ruhákban mind a sminkben.
Erről a témáról szeretnék beszélgetni.:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen színek vannak rajtad ma? :)
- Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?
- Kérdezz-felelek játék színekkel: Milyen színű?
- Sovány lányoknak milyen ruhák állnak jól?
- Milyen színű cipő illik egy kék, fehér, piros színekből álló ruhához?