Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt) (tudásbázis)
hrrrrrr
valahogy úgy...
Én sem tudom :D
A pókok már csak ilyen hatással vannak ránk..és gondolom, eléggé vizuális tipus vagy, tehát mikor ecsetelem, milyen gigászi 8lábúval hadakoztunk, akkor egyből lepereg a film előtted :D
Nem tudom, hogy miért lehet az, hogy ha a hozzászólásaidat olvasom Anthico, egyből biggyed le a szám és libabőrös leszek...
:-)
Most otthon voltam szülőknél, ott van kert és buxus és brutál pók :D
Kértem Páromat, h keressen rá a sárga csíkos pókokra és ha talál képet, kicsinyítse le picibe, h megnézhessem, az volt-e. De a 3. képnél feladtam, olyan szinten libabőröződtem és undorodtam :D Szóval passz...azt viszont tudom, h nem darázspók volt. :S
Akkor mi abánat lehetett? Komolyan mondom, nálatok leledzik Magyarország pókfaunájának a zöme! :-)
Lehet, hogy elköltöznék...
ááááááááááááááááááááááááá
*üvegtörő sikoly*
darázspók? Na az még egy szép állat.
brrrrrrrr
Hát még nem jött vissza kísérteni, szóval szerintem igen:D
A pókcsaládomat meg kilakoltattam, de egy lábuk sem görbült meg, túlélték az esetet cska otthon nélkül maradtak.
Húúúú, te nagyon bátor vagy!
:-O
Nekem egyszer volt szerencsém egy tényleg nagy méretű pókkal a szobámban, amitől sikítófrászt kaptam. Amúgy bírom őket meg szeretem is, de ébredtem már arra, hogy mászik rajtam egy, és valahogy nem sikerült azóta sem megbarátkozni ezzel a gondolattal...szóval szobában nem!!
Fogtam az összes hajsprét hasonlót, dezodort és mind ráfújtam...nagyon meg voltam ijedve, nem akartam kegyetlen lenni, még jó hogy nem cigizik senki nálunk, mert akkor nem lenne már házunk amennyi gázt én kifújtam:D
Most meg egy kisebb pók költözött ide a gyerekeivel együtt, és szépen összefogdossa itt a muslincákat a szoba sarkában. De mivel az ujjamon találtam egy pókcsípést, hamarosan távoznak(partvisra használt harisnya, két mozdulat), sőt megyek is rögtön mészárolni.
*sátáni kacaj*
adj nekik! Te vagy a jobb! :-)
Tőlem ne akarjanak semmit :D
Ja, ma vettünk Raid csótányírtót és rá volt írva, h pókok ellen is tökéletes, meg vándorlás útvonalára kell fújni...hehehe...lesz itt holnap pókriasztás:D
akkor ez a sors keze...
valamit akarnak tőled a pókok, Anthico...
Ez tuti.
:-D
:-D
lehet, hogy direkt vitt el a drága arra a filmre...
Ezt nem tudtam előre. Nem is hittem, h lesz a filmben...főleg azt nem, h többször is :D
Bújtam Párom mellé és kérdeztem, h nézhetem már?:D
mazochista vagy.
ááááááááááá
ritapam, mi az atyaúúúristen volt ez a link????
ááááááááá
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?