Milyen szemétség: a Covid segéllyel átvernek embereket?! (beszélgetés)
Az emberek sajnos össze-vissza megadják az adataikat, email címüket a weben. Így kaphatnak ilyen spameket.
Ha valami hivatalosnak tűnő emailt kapnak jó megnézni a feladó email címét! Legyen mindig gyanús, ha magyartalan a fogalmazás vagy túl röviden próbál közölni dolgokat, nem hivatkozik semmilyen rendeletre, törvényre, beadott igényre. Esetleg a feladó ügyfélszolgálatán érdeklődni, hogy küldtek-e ki hasonló tartalmú megkereséseket.
Ugye?
Érdekes dolgok vannak.. 😂
Jó azért az sem százas aki megadja erre az adatait.
Ilyet ne kívánj senkinek. Többek között én úgy tudom, hogy az átok visszaszállhat az átkozóra. Szóval, óvatosan.
Idézted, így pontosan írtad le.
A leírtak szerint viszont egy primitív megfogalmazás, helyesírási hibákkal, primitív, csaló, pénzéhes "embertől"
Az kívánom a csalónak, hogy vegye el a COVID...
Meg sem lepődök...
Mindennel bepróbálkoznak.
Milyen emberek képesek a covidot használni mások átveréséhez?
Ezt a levelet kaptam. Vigyázzatok! Árverés!!!
Feladó: Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő
"Kedves polgár!
tájékoztatjuk arról, hogy szociális segélye van a covid-19 miatt.
Kérjük, erosítse meg adatait, hogy megkapja azokat.
Ellenorizze most
Kérjük, jelentkezzen be, hogy visszaigényelje az összeget."
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?