Milyen személyiségű lehet? (beszélgetés)
A diagnózis: kukifej.
A nagyobb kerdés: te miért ragaszkodsz hozzá?
Reméljük nem csak azért mert elő adja hogy szereti meg persze ő is gyereket akar. Amit persze csak azért mond mert próbálja magához láncolni.
Legalább jól néz ki? :D Vagy miért ragaszkodsz hozzá?
Nagy valószínűséggel személyiségzavaros, ha erre vagy kíváncsi.
Mindegy, hogy milyen jellemű a felszín mögött, ha a felsorolt, látható tények mutatkoznak. Könnyebb találni egy elviselhetőbb partnert, mint ezekhez a tulajdonságokhoz alkalmazkodni. Lehet, hogy valakinek eppen bejön az ő stílusa. Olyan férfiaknak is van nője, csak nézek...
" Mindig okosabbanak mondta magát."
Ezt, hogy tudta kivitelezni? Csak úgy tudom elképzelni, akinek ilyet állítanak, és el is hiszi, az a srácnál képzetlenebb. :/
"Több különböző ember állitja hogy megráncigálta egy két exét. Családja megtüri,"
Megráncigálta: jellemtelen.
Családja megtűri: Ők nevelték, általában a család, a szülő kiáll a kölyke mellett, lehet nem is veszik észre a hibáit.
'Milyen személyiségű lehet?"
Teljesen mindegy a számodra szerintem, hogy ki, mit gondol. A lényeg neked megfelel-e?
Mindegy ! Miért vagy vele ? Szeretsz nagyon szenvedni ? Ne pocsékold egy ilyen selejtes pasira az éveidet, az életedet !!!
Nem mindegy a személyisége? Csak egy igazán idióta
maradna vele, de sok szerencsét hozzá...
Milyen személyiségű? Jellemrajzot vársz?
Nem érdekelne: menekülnék egy ilyen embertől.
Nem biztos, hogy az elején is ezt tette. Azt írja, sok minden "később derült ki"...
Azért, ha állandóan a szavadba vágnak, nem kell nagy emberismeret. Csak egy kis önbecsülés.
Igen, kiderül, ha jó emberismerő vagy.
"addig nem hagyott békén amig nem irtam neki"
Szóval, már békén hagy?
Azt, hogy milyen személyiség már leírtad.
Nem értem, hogy a negatív jelek után miért nem hagyja ott egy nő a pasit?
Egy pár randi után azért nagyvonalakban kiderül valakiről, hogy milyen.
Miért foglalkozol vele? Őrült neki hogy nem később szólalt meg a csengő a fejedben. Ha jót akarsz magadnak mindenhonnan letöltők stb és szóba sem állsz vele.
Hányingerkeltő személyiségű. :D Szerinted?
Megismerkedten egy férfival. Később derült ki hogy a legkissebb dologba is hazudott, aminek nem is volt értelme. Sokszor fényezte magát hogy milyen sztár. Állandóan ő beszélt, előfordult hogy a szavamba vágott is. Mindig okosabbanak mondta magát. Az ő fájdalmai fontosabbak voltak, enyémek nem. Amikett mondtam neki azt később felhasználta ellenem. Tudta hogy gyerekre vágyok, kislányra. Erre később haverja kislányával fotozta magát, egyre többször mondta hogy ő is kislányra vágyik, nevet is mondta már és szerető családra vágyik. Mindig kisgyereknek nevezett és hogy nem éltem annyit mint ő. Elkezdett féltékeny lenni az exemre ok nélkül. Elkezdtem ismerkedni, mert nem láttam értelmét vele ismerkedni és ezt közöltem vele. Ezt is a fejemhez vágta később. Barátom akart maradni mimdenképp. Ha nem akartam vele beszélni akkor, addig nem hagyott békén amig nem irtam neki. Láncdohányos, később derült ki számomra hogy alkoholista és így is vezett. Összeveszésünknél csak az ő sérelmeit mondta, az enyémek nem is érdekelték, mintha nem is lett volna. Testemet is birtokolni akarta, mintha tulajdona lennék. Több különböző ember állitja hogy megráncigálta egy két exét. Családja megtüri, nagyon közeli barátai nincsenek. Alig eszik és alszik. Nagyon szereti a zenét, sokszor küldőtt nekem privátba. Le is cseszett ha nem értettem a dalt. Szinte minden barátnőjét megcsalta.
További ajánlott fórumok: