Milyen smink és milyen színkombináció áll jól neked? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Milyen smink és milyen színkombináció áll jól neked?
Sziasztok !
Nekem barna a hajam és barna a szemem is, mi hangsúlyozná ki a szemeimet? hétköznapokra alapozót fekete szemcerucát és spirált használok
nem túl kirívó de inkább olyan egyszerű sminket szeretnék..
Köszönöm!:)
Egyértelműen tél vagyok...éljen..?
Csak most kezdem el sminkelni magam (12 éves korom óta pattanásos voltam egészen eddig), és nem tudom mennyire fog ez nekem menni:D
Pl. kakaóbarna? Nekem az elég erősnek tűnik.
Lehet, hogy elmegyek egy megfizethető sminkeshez, aki megmutatja a dolgokat.
Hát...ha világos a bőröd, akkor inkább tél, nem?
Én magamat őszbe sorolnám leginkább, bár néha elbizonytalanodok.
Barnás a hajam (néha előfordul benne vöröses árnyalat), a szemem mogyoróbarna, a bőröm sem túl világos, nem is sötét, könnyen barnulok.
De már nem tudom, hogy hol, egy ponton mégis hibázik.
En sem illek bele sehova.
A hajam festes nelkul sotetszoke, a borom hofeher, a szemem sotetzold.
Ja ja én is. :)
Amit te küldtél azt még nem néztem meg, de folyamatban van.
Nekem a szem színének a változtatása tetszett nagyon, így kompletten sminkel együtt tök jó volt! :))) Ehhez újra kéne születni XD
Ja. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy megy majd rögtön. :P Viszont legalább tudom, mi áll jól, mert azokat a testereket a magamra nem kenném, de sokszor van olyan, hogy veszek valamit rajtam meg tök béna. :(
Egyébként még a márkát, meg a fantázianevet is kiírja. Órákig csüngtem rajta. x)
Itt smink is van:
www.taaz.com/
Megvan. Happyhair.hu
Regisztrálni kell és a demo ingyen van. Feltöltesz egy képet magadról, és utána lehet állítgatni, kicsinyíteni, nagyítani, hogy a sablonba beleférjen. Jó szórakozást! :)
jól összeszedted!
klassz kis cikk! Ügyi vagy!
Már nem vagyok vörös. :P
De, mintha valamelyik résznél mégis olvastam volna :P
Na nekem olyanom sincs. Alapozó + arcpirosító és kész. :)
Azt tudom, hogy vörös hajjal ősz tipusúnak mondtak. :P
További ajánlott fórumok:
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Neked milyen színű és típusú autód van?
- Neked milyen élményt/érzést nyújt az orgazmusod megélése?
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Milyen álmodat valósítanád meg, ha valaki adna neked 500.000 Ft-ot?
- Lakásban színkombinációk