Milyen ruhát illik felvenni eküvőre? (beszélgetés)
Én is köszönöm szépen.
Látom Pesti vagy. Iskolába jársz még?
*Adrien*
Ezt neked írtam :-)
Igen,bájos és szép arcod van:)
Na látod,tökéletes lesz akkor neked az a ruha:)Ne másoknak akarj megfelelni benne,hanem inkább te érezd magad jól benne,különben mit sem ér az egész:)
"Gondoltam naívan. . . vékonyabb leszek. . . Na persze. . ."
Nem hiszem,hogy az én vastag combomat és a nagy fenekemet "eltüntette"volna.:(
Ha valóban ilyen meleg lesz, akkor inkább ahhoz öltözz, és igaza van Adriennek, abba, ami neked a legkényelmesebb, és legjobban érzed magad benne.
Hogy válaszoljak a kérdésedre: nekem pl van egy keki színű lenvászon kosztümöm. Legutóbb egy állásinterjúra vettem fel (és sikerült), a 'kabátja' alatt egy ciklámen ujjatlan trikóval. Egy nagyon jó darab, nagyon szeretem. De ez az én választásom, és mindenkinek meg van a maga stílusa. A legfontosabb, hogy jól érezd magad!! :-))
Biztos csini leszel:)Kívánom,hogy érezd magad jól szombaton a rucidban:)
(Én is gondolkoztam anno,hogy veszek olyat,de látom jól tettem,hogy lemondtam róla:S)
Köszönöm. Lehet, hogy igazad van. Anyu most azt mondja, hogy szerinte is ebbe menjek. Legalább megnéznek. 3 éve nem nézett meg senki... :-)
A páromnak is jobban fogok tetszeni szerintem. Előtte még titok, hogy mibe megyek.
Nekem éppen ezért van egy téli és egy nyári alkalmi nadrágom. Mindig jó, ápol és eltakar, és egy szép felsővel, kiegészítőkkel mindig jól öltöztet. Ha hűvösebb van felkapok hozzá egy kardigánt. Én sem vagyok kis alkat.
Ha nem lenne olyan meleg, akkor természetesen nyári harisnya is formál..
Nos igen..én sem tehetném meg,pedig dolgozok.De egyenlőre nincs tervezve esküvő a családban:)Bár elég szörnyű ,hogy itt a nyár és megsülök a ruháimban:S
Szerintem azt vedd fel amiben te is jól érzed magad,lehet bunkoság amit írok,de valahogy nem érdekelne kinél leszek szebb:)Mindenki tudni fogja ki a menyasszony.Ráadásul nagyon nincs választásod,hogy mibe menj el..
Hát igen,ha most esküvőre mennék én is bajban lennék,mert nekem is vastag a combom és a vádlim is:(
Tuti olyat vennék csak fel ami kicsit térd alá ér és nem annyira feszül.De hát sajnos sokak nem tehetik meg hogy drága ruhákat vásároljanak ilyen alkalmakra,abból kell "gazdálkodni"ami van:(
Az nem látszik egy térdig érő ruha/szoknya alatt.
És egy szép nadrág?