Milyen programokat ajánlotok Keszthely, Hévíz és Tapolca környékén? (beszélgetés)
9. ea3e7161c6
2016. dec. 17. 08:38
Én nyáron voltam Keszthelyen a szexmúzeumban. :D
8. klára001
2008. dec. 12. 10:22
hévíz tó, lehet bicajozni, lovagolni, wellnesselni, a Deák téren van program is (ha jól tudom most karácsonyi vásár van) keszthely: Balaton parti séta, rengeteg a múzeum, Sétáló utca, Rezi vár, Kis Balaton és környéke (bivlyrezervátum, kányavári sziget), Tapolca: tavasbarlang, gyógybarlang, séta a városban.
7. Gofrika
2008. okt. 18. 00:13
A hévizi tavat nem érdemes kihagyni, még télen is ,mert jó meleg a vize! Mindenki kap úszógumit, ezért gyereknek is biztonságos.
6. dorry
2008. okt. 16. 08:56
bivalyrezervátum
5. szabk
2008. szept. 2. 11:13
esztergom hogy jön hévíz-keszthely-tapolcához??? kicsit odébb van, mire gondoltál? akkor inkább sümegi vár és talán balaton északi part. badacsony,szigliget,tihany,füred...de ezeket már talán nem is kötném össze.
4. Katinkaboszi (válaszként erre: 1. - Funky_b)
2008. júl. 8. 11:02
Ha már az előbb ajánlottakat végigjártátok, akkor nem lehetne csak úgy, kéz-a kézben, kettecskén sétálni, mondjuk ha gyerek is van, akkor hámasban vele?
De lehet kapni egyébként Balaton és vidéke könyvet is, és ott szépen le van írva minden, szóról szóra, h mit érdemes és hol megnézni. És még az is, h merre vagytok, mennyire tudtok mozogni, mert akkor Veszprém és Esztergom is ajánlott lenne.
3. 9c8432d068 (válaszként erre: 1. - Funky_b)
2008. máj. 13. 13:47
Keszthely: Festetics kastély, Balaton part,Balaton múzeum
Héviz: Melegvízes fürdő,wellness,Alsópáhok és a környék
Tapolca: Tavasbarlang,Malomtó és a környező hegyek
2. funky_b
2008. máj. 11. 13:44
HAHÓ! VALAKI!
1. funky_b
2008. máj. 11. 13:33
Sziasztok!
Kellene egy-két ötlet, hogy merre érdemes menni. A netet végigböngésztük, voltunk már délelőtt kirándulni. Várom az ötleteket:)
További ajánlott fórumok:
- 2-3 éves gyerkőccel milyen érdekes helyekre, programokra lehet elmenni Budapesten és környékén?
- Családi programok március 15-én Győrben vagy környékén
- Sport-kultúr és egyéb ingyenes programok Debrecenben és környékén
- Debrecen és környékén nyári programok!
- Balatonlelle környékén milyen programokat ajánlatok rossz idő esetén?
- Balaton környékén milyen programok, megnézendő helyek vannak?