Milyen problémára utalhat, ha a fiam laptopja 15-20 percenként újraindul? Szervizben volt, ott kitakarították. Gondolták, ennyi elég. (tudásbázis)
Egy másik szervizbe kell vinni ahol értenek hozzá!
Valószínű hogy az OP rendszert kell újra telepíteni, de okozhatja több hiba is.A szervízbe be kellett volna kapcsolni , és megvárni míg a hiba jelentkezik, utána kijavítani a hibát.
5. secret!
2012. máj. 19. 19:04
Vírus biztosan, amit már egy sima irtó nem szed ki, nekem is volt ilyen bajom. 1 hétig csinálták, de sikerült nekik.
4. 3fd432567f
2012. máj. 19. 19:04
Tulmelegszik esetleg, nekem is ez volt a gond anno a regivel...
3. 2100
2012. máj. 19. 18:48
A windowst ujra kell telepiteni rajta, mert 1 resze (1 fajl) megseruljetett rajta. (ha nem ez akkor valamilyen virus lehet).
2. Elfi
2012. máj. 19. 18:32
De sajnos nem. Boldogan elkezdte használni, a probléma maradt. Gondolom, sokkal több a gond, akár merevlemez, aksi, alaplap lehet. Hátha valaki többet tud mondani, főleg, mennyibe kerülhet ezek cseréje, egyáltalán érdemes-e.
1. Elfi
2012. máj. 19. 18:29
Milyen problémára utalhat, ha a fiam laptopja 15-20 percenként újraindul. Szervizben volt, ott kitakarították. Gondolták, ennyi elég.
További ajánlott fórumok:
- Merevedési problémára segít egy új kapcsolat?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Reggel óta, kb 10 percenként kapok egy e-mailt. Tudja valaki mi ez?
- Miért kapcsol ki a számítógépem kb. 20 percenként, tudja valaki, hogy mitől lehet?
- Új kerékpár vásárlása esetén valóban az én költségem az első szervizben történő beállítások költsége?
- Hogy lehet dűlőre jutni olyan emberrel, aki egyáltalán nem akar problémáról beszélni?