Milyen probiotikus hüvelykúpot használtok/használtatok? Nektek melyik vált be? (tudásbázis)
A legolcsóbb és leghatékonyabb a tejsavas hüvelyöblítés. A tömény tejsavat a patikában lehet kapni, fél l vízhez 5-6 csepp.(Ha csak higítottat adnak, akkor 1 kk) Néhány napon keresztül, napi 1x használva tökéletes az eredmény. Nincs benne hordozó, stabilizáló, fényező stb. stb., csak a lényeg, ugyanis a hüvelyt normál esetben is tejsavköpeny védi (a probiotikum(magyarul tejsav baktérium) is azt csinál a laktózból és az egyéb cukrokból). 2dl tejsav a fél életeteket kiszolgálja!
Ui: A szükségtelen lúgosítás kemény hüvely diszkomfortot tud okozni! (Meg sok egyebet.) Ne tegyétek!
A joghurt kúra csodákra képes.)
Probiutikumos joghurttal kell átitatni egy tampont. Azt kell felhelyezni. Mensi után legalább egy hétig éjszakánként használni. Nekem bevált.
Ha van egy kis gomba,stb,akkor a joghurtba alkoholmentes grépfruitmagcseppet kell csepegtetni és az is nagyon hatásos.
Pont ezt vettem most. Jónak tűnik, már 5 elhasználtam, de nekem folyik napközben (olyan színű mint a por a kapszulában), meg ilyen édeskés "tejes" szaga van. Ez normális? Bocsánat ha undi, de most használok ilyet először.
Régebben próbáltam a Floragynt, de az kicsit irritált, a Gynoflor meg volt, hogy egybe kiesett.
protexin gynophulis.
Az a tuti. Nem csak laktózt tartalmaz hanem a baktériumokat is. kis kapszulák, könnyű használni, nem folyik kifelé össze vissza. 14 db- van egy dobozban
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Milyen nem vényköteles hüvelykúpot használtok gombás fertőzésre?