Milyen ötleteket, tippeket ajánlotok egy kis szerelmi játékhoz, kincskereséshez? (tudásbázis)
5. Momo-chan (válaszként erre: 4. - Lara anyuja)
2015. márc. 2. 16:03
Oh, köszi ez jó ötlet!:)
4. Lara anyuja (válaszként erre: 2. - Momo-chan)
2015. márc. 2. 09:15
Szia!
Pl. farmerzsebbe egy "kupont" (színes papírra rányomtatva, vagy kézzel ráírva), mondjuk az alábbi szöveggel, ami természetesen variálható! :)
"Kényeztető Kupon xy részére, mely 1 tetszőleges alkalommal, előre egyeztetett időpontban felhasználható!" :)
Sok sikert, nagyon kedves gesztus! :)
3. IzaHold
2015. márc. 2. 01:01
Amit leírtál szerintem ez így elég, nagyon kedves ötlet.
2. Momo-chan
2015. márc. 1. 22:13
Most leszünk két éve együtt a párommal és szeretném valami különleges dologgal meglepni. Arra gondoltam, hogy csinálok egyfajta kincskereső játékot. Indul mondjuk a nap azzal hogy küldök egy sms-t amiben adok neki utasításokat hogy xy ruhadarabot vegye fel és kukkantson be a zsebébe, ott újabb üzenet várná, hogy suli előtt ugorjon be a pékségbe, ott megkérném az eladót, hogy adjon neki oda valami sütit amit sütöttem...és így tovább. A gond csak az, hogy nem együtt élünk, még csak nem is egy településen. ő feljár pestre mesterképzésre én meg a helyi suliban érettségizem. Úgyhogy valahogy a környékünkön kéne összehozni... a játék végén valahogy hozzánk kerülne és várnám vacsival meg fürdővel meg romantikával. Csak abban kérem a segítségeteket, hogy miket rakjak még így bele, hova rejtsek el üzenetet, vagy apróságot, és miket?
1. Momo-chan
2015. márc. 1. 22:12
Ötletek, tippek egy kis szerelmi játékhoz, kincskereséshez?
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Családi házat szeretnék, cseréljünk ötleteket, tippeket, tapasztalatokat!
- Te mivel lendíted ki magad a stagnálásból? (működő tippeket/ötleteket várok:)