Milyen oltást kaptál/kértél? (beszélgetés)
Egy héttel az oltás után még élek.
Kicsit fáradt voltam pár napig,ja és oltás után egy kis időre 160 lett a vérnyomi,de utána lement
JohnsonandJonhson-Janssen,vagyis ez az egydózisú vakcina,abortált magzatból van, Ferenc pápa azt mondja,aki vallásos, inkább ne ezzel oltakozzon.
Oroszok bár beigérték, akadozik a szállitás.Sokan csúszni fognak a második adagjukkal.Felmerült a gyanú,hogy az oroszok kényszerteszteléssel fejlesztik a vakcinájukat, állami alkalmazottakat kényszeritenek,hogy oltassák magukat, különben kirugják őket.Már az EU is vizsgálódik ezügyben.
A Pfizer/BioNTech vakcinája, a Comirnaty jelenleg az egyetlen, amely már 16 éves kortól adható.
USA állitolag csak a Pfizer/Moderna oltással oltottakat fogadja el.
Szerintem Pfizer vagy Moderna, és most sok is jön Pfizerből.
Köszi! :))
Én sem kaptam semmit, csak mikor regisztráltam, akkor az oldal dobta fel, hogy elméletileg sikeres volt.
Viszont kívánom!
Fogalmam sincs, hogy melyiket fogadjam, ne fogadjam el.
Nincs ellenjavallata nálam egyiknek sem. A Szputnyiktól, Sinopharmtól tartózkodom egy kicsit.
Szívesen, jó egészséget kivanok.
Egyébként nekem 10 nap csúszást okozott csak, hogy ragaszkodtam a Pfizerhez,nem fogadtam el a Szputnyikot elsőre. A Pfizer most nagyon rakapcsolt, sok jön belőle és mától van JohnsonandJohnson is, abból meg egy adag is elég.
Köszi! :)
Várhatóan mikor fogok kapni bármiféle visszajelzést, illetve mik lesznek a következő lépések?
Oltás előtt el kell még valamit intézni?
Propagandaleveleket a kormányzati tájékoztatási központtól rakatot, illetve én magam hivtam fel a háziorvost,amikor sokalltam az időt.
Itt nézz utána, hogy benne vagy-e a rendszerben
Sziasztok!
Miután regisztráltatok oltásra kaptatok bármiféle értesítést e-mailban, vagy telón?:)
Az előbb regisztráltam, de nem kaptam semmit.
Anyukám is Pfizert kapott, két napig sokat aludt, de utána nem volt probléma.
Holnap Pfizert kapok,első adag.
Nagypénteken hivtak,hogy mehetek orosszal oltakozni,mondom, nekem az nem jó, mert van egy kis alapbetegségem, ok, mondta az orvos, akkor várunk és akkor,végülis 10 nap csúszás,de örülök.
Jó egészséget mindenkinek!
Fiam keresztapja is a kínait kapta.
3 héttel az első oltás után pozitív lett a koronavírus tesztje.
Kedden kaptam a második Astrát, semmi tünetem nincs, csak picit fáradékonyabb vagyok.
Az első után volt hőemelkedés, izomfájdalom az oltás helyén, és két napot végigaludtam.
ez szomorú
aztán lehet,ha nem oltatod magad,el sem kapod a virust, vagy két hapcival túlesel rajta
Gondoltam, hogy nem írom le, nem szeretnék ijesztgetni senkit. III.12-n kaptam az első kinai oltást. Aznap csak aludtam.Másnap szombaton alig tudtam lábraállni, iszonyatosan fájtak az láb-izmaim, a jobb trdem teljesen elgyengült. Gyalogolni nem tudtam, kocsit vezetni nem mertem, csak biciklivel sikerült közlekedni. A fájdalmat próbáltam enyhite ni, egyszerre 4 algoprin volt, ami rövid időre kivette. Kenegettem a porckopásra vett diclac krmmel, az is kis ideig használt. Már 10 napja, de még teljesen nem múlt el a lábfájdalmam. ja s álomszuszék lettem, dolgozni nem tudok, max 10-15 perce szaladok el bringvával a spárba.
JÓ hír nem köhögök nem vgyok lázas, nincsenek nehézlégzés tüneteim, érzem a szagokat, lelkileg sem viselt meg az utóhatás, jó itthon kettesben Picikével ( ő a macskánk )
Nem akartam megrémiteni senkit, én különben gyógyszerre piára drogra szintetikus szerekre nagyon érzékeny vagyok, azért járhattam így, pl az infl elleni oltástól is nagyon rosszul lettem.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 - akik már megkapták az oltást
- Felveszitek a negyedik oltást?
- Félek az oltástól
- Akik már beadatták a Pneommococcus elleni oltást, volt valami mellékhatás vagy utótünete a babának?
- SOS! A Prevenar oltást milyen adagolásban vezettétek ki az oltással egyidőben?
- 9 éves korban milyen védőoltást kapnak a gyerekek, tudja valaki?