Milyen olcsó, de jó kontaktlencse folyadékok vannak? (tudásbázis)
7. chickweed
2013. nov. 19. 08:09
Ha aktuális még, akkor én Emo 2 kontaktlencsét és ugyanilyen folyadékot használok. Ez egy viszonylag új fajta magyar gyártmányú lencse. Maga a lencse 6 hónapra 20 ezer forint, a 360 ml-s folyadék pedig 3 ezer forint. Előtte én is Solo Care-t használtam, de már vagy 3 éve leváltottam erre és semmi panasz. :)
6. Cippora
2013. szept. 5. 19:27
Köszönöm a válaszokat.Solo Care-t használok,a 360 milis kiszerelést.Még sosem néztem elhasználom-e 3 hónap alatt,most majd figyelni fogom,de kb 3 hónapra elég.Nem tudom a kicsi,hogy lehet két hónapra elég...Soknak találom,mert a kontaklencsém is 14.000 Ft 3 hónapra,plusz a folyadék.Ha nincs árban olcsóbb,de ugyanilyen jó,akkor használom továbbra is ezt,csak gondoltam hátha...
Incó: nem tudod a nevét ennek a rossmanosnak?
5. Incó
2013. szept. 5. 17:50
Rossmannba van egy márka, nagyon olcsó és szerintem jó is. Pár éve váltottam rá és nincs semmi panasz. 360 ml és 1000 Ft alatt van.
4. e2f062d598
2013. szept. 5. 17:24
Én Solo Care Aqua-t használok 1790 Ft a legkisebb kiszerelés, nekem ez 2 hónapra elég.
Amúgy nem érdemes nagyot venni, mert felbontás után 3 hónapig használható a folyadék és egy 360 ml-s annyi idő alatt nem fogy el.
Az egyik barátnőm drogériában veszi a folyadékot és azt mondja, hogy az is jó.
3. Millicent
2013. szept. 5. 16:55
Mekkora kiszerelésű az 5000.-Ft-os?
2. Cippora
2013. szept. 5. 16:44
Amit most használok, 5000 Ft.Szívesen lecserélném olcsóbbra,de nem akarok a szememmel játszani.Van olyan ami olcsó,de ugyanolyan jól tisztít,és nem irritál mint a drága?
1. Cippora
2013. szept. 5. 16:43
Tudtok olcsó, de jó kontaklencse folyadékot ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen folyadékot iszik?
- Ha kevés folyadékot fogyaszt az ember, az milyen betegséget okozhat?
- Mosogatógép tisztításhoz van valakinek házi módszere? Eddig a drága mosogatógéptisztító folyadékot használtam, van valami olcsóbb?
- Ha több napig nem viselem a kontaktlencsét, akkor naponta cserélni kell a folyadékot, amiben áztatom?
- A drogériákban kapható olcsó kontaklencse folyadékok jók akármilyen lencséhez, vagy inkább vegyem az ugyanolyan márkájú de drágábbat?
- Tudtok megbízható, olcsó kontaktlencse rendelő oldalt a neten?