Milyen nyelven van ez és mit jelent? (tudásbázis)
Engedjetek meg, hogy megemlitsem, a regi olasz orszag nem egy orszag volt, hanem "varos allamok".
a nyelvi elteresek nagyon jelentosek. A mostani olasz orszagban elok az egymastol tavolabbi olasz tartomanyok ban nagyon elterok a szavak hasznalata ertelme, nem is ertik meg egymast, csak ha irodalmi olaszt beszelnek. Talan ez a szenario all itt is fent. Ez csak az en velemenyem.
Segítség, olaszt kellene fordítani!
ciao,una domanda.come faccio a conegnare i prodotti nelle commissioni speciali?ho provato cliccando nella finestra consegna,ma mi ha dato (dopo il tempo richiesto)FUNZIONE ANNULLATA.un grazie anticipato
Alapban normális vagyok ám, és nem szoktam sem a számítógéppel, sem a nettel vitatkozni a reggeli kávé nélkül...
:-)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Már a negyediket nem tudom elküldeni.
Scusa, ma non ho capito niente. Possiamo parlare in inglese?
Reggel van, és rosszalkodik a net...
Scusa, ma non ho capiuto niente. Possiamo parlare in inghlese?
Bocsi, elrontottam a múlt időt...
Igazán nincs mit.
:-)
Szia, segítenél kitakarítani a farmomat?
Valaki szomszédnak jelölt, vagy jelölne a játékban, vagy csak nem tudja, hogy hogyan lehet kitakarítani a szédült szántót...
hello, nekem szükségem van egy kézre x új farmokat tisztít. köszi
igy forditja le a forditó
farmok
x új farmok hosszában levő segítőtisztítás. kösz
szia
olasz nyelv elvileg
Olasz.
www.webforditas.hu
poderi
un aiuto x pulire i nuovi poderi.grazie
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyelven szóljunk a gyermekhez, ha a szülőknek más-más az anyanyelvük?
- Milyen idegen nyelven beszélsz? Melyiket szeretnéd elsajátitani, és miért?
- Ha hólyagok vannak kisgyerekem nyelvén, milyen betegség állhat a háttérben? Mi a gyógymód rá?
- Tudja valaki mit jelent Victoria Becham nyakán a tetkó és milyen nyelven van irva?
- Milyen filmet érdemes megnézni eredeti nyelven, hogy fejlesszem az angol tudásom?
- "Kraut und Rüben" Ravensburger társasjáték kisdobozos (utazó) változatának szábályát keresem bármilyen nyelven. Tud valaki segíteni?