Milyen nevet adnátok iker fiúknak? (beszélgetés)
Es megvannak a nevek is. Gratulalok :-)
Az en lanyom vezetekneve alban ezert nemzetkozi nevet valasztottam melle hogy ne legyen olyan furi. Magyar nevvel nem hangzott volna jol.
Zoard :-)
Osmagyar nev.
Én nem tudnék kint élni, mert nem tudok Japánul :/
Barátnőd nagyon szerencsés, hogy kint élhet.
Nekünk kérvényeztetni kell :/
Bár én is úgy tudtam, hogy az egyik szülő nem magyar akkor nem kell.
Itt éltek, magyar állampolgárok lesznek a gyerekek?
Merthogy regisztrált magyar neveket kell adni, illetve ha nem szerepel az MTA regiszterben, kérvényezni kell
Azért én még mindíg a páromnak hiszek, nem pedig a google fordítónak . Azért megkérdezem ha hazajön véletlen nem Szuahéli-e. XD
De mindegy milyen származású, a vezetéknevét letagadni nem tudná. Egyébként a google-nél pedig azért nem fordítottam volna mert nem pontos, néhány esetben.
Goku Yosuke Fukutomi= 悟空洋介福富
Gaara Yukyo Fukotomi =我愛羅幸雄福富
A Japán betűkre lefordított neveket pedig köszönöm, megkérdezem párom valóban így írják e. Mert ha igen kisfiaim egyik holmijába belehímezném :)
Goku Yosuke Fukutomi= 悟空洋介福富
Gaara Yukyo Fukotomi =我愛羅幸雄福富
érdekes a Fukutomit, javítja Fukutomira és a név eredetét, nem japánnak, hanem Szuahélinek írja le.
A google fordító segítségével a betűket meg lehet nézni, sőt ,meg is lehet hallgatni, hogyan ejtik a szavakat.
日本の手紙= japán betűk.
Szia!
Be tudod ide írni, hogy japánul, hogy fogják írni?
Nagyon kíváncsi lennék rá :)
Nem biztos a császár csak nagyon esélyes.
Nem is magam miatt hanem a babák miatt agódom, bár egészségesek és minden rendben van velük :)
Nem találtam olyan magyar nevet ami illett volna a vezetéknévhez. :/
Igazából ezeket a neveket is én választottam mert imádom őket :)
Meg szerintem jobban illik a Japán név a picikhez. :)
Miért kell lemondanod a magyar nevekről? Azt hiszem, neked is van beleszólásod :) Legalább második névnek adhatnátok, ha szeretnéd.
Egyébként nem úgy értettem az előbb, hogy ne egy nevük legyen, hanem úgy, hogy a Tamás nevet ne adjátok, mert hogy nézne ki egy "tomi"-ra végződő név mellett.
Későn vettem észre,hogy már döntöttetek.
Jó egészséget kívánok!
Cristián-Cristobal
Marco-Marcus
Mateo-Matias
Pablo-Pedro
Rolando-Rodolfo
Tomas-Tobias
ezek spanyol nevek,...én szeretem őket:)
Én vagy magyar hangzású/eredetű nevet választanék (mert a vezetéknév japán) vagy olyat ami nemzetközileg is ismert. Emellett figyelembe venném, hogy mivel első látásra idegen lehet a vezetéknév, a keresztnév 2-3 szótagnál több ne legyen.
Személy szerint elkerülném az azonos betűvel kezdődő névpárosítást, inkább a hangzás, stílus egysége lenne fontosabb.
A nemzetközire itt van pár példa:
Ben - Leó
Erik - Márk
Ábel - Iván
Félix - Alex
Péter - Ervin
Ádám - Dávid
Milán - Albert
Dániel - Olivér
Roland - Patrik
Kristóf - Gábriel
Ismerősöm (nem Magyarországon) spontán szülte meg az ikreit, de ők picik voltak.
Ha császáros leszel valószínű nem érzel belőle semmit, utána meg a boldogsághormonok beindulnak, és enyhítik a fájdalmaidat.
Köszönöm, ha meglesznek a babák rakok fel rólluk képet :)
Én is sajnálálom, egy kicsit.
Mivel első babák nem tudom mire számítsak a szülésnél, remélem kőnnyű lesz, bár kicsit félek a császártól :/
Biztos csodálatos babáitok lesznek. Imádom a félvér gyerekeket.
Ha az elveid nem zárják ki, tegyél fel róluk fotót.
Kicsit sajnálom, hogy magyar nevet nem kapnak.
Könnyű szülést kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Harangozó vezetéknévhez milyen szép hangzású fiúnevet adnátok?
- NAGY vezetéknévhez milyen ĹÁNY nevet adnátok?
- Ti adnátok a babátoknak az elvesztett baba nevét?
- Ti milyen nevet adnátok egy most induló cukrászdának?
- Milyen nevet adnátok egy szuka fekete pulinak?
- Milyen karácsonyi ajándékot adnátok 13 és 10 éves fiúknak?