Milyen karácsonyi ajándékot adnátok 13 és 10 éves fiúknak? (tudásbázis)
Szerintem, a fiu erdeklodesi korere alapoznam a valasztasomat es a zsebem melysegere...
:D
Ha nekem kellene adni, akkor egyeztetnék a szüleikkel, hogy mire vágynak.Ebből választanék a pénztárcámhoz igazodva.
Még azt is megteheted, hogy szólsz, hogy írják meg (le) a kívánságlistájukat mit szeretnének.
Pénzt ekkora gyerekeknek nem adnék, hiszen az nem egy emlékezetes ajándék, egy kivétel lenne, ha azt írná a 13 éves, hogy pénzt, mert gyűjt erre, vagy arra.
Alsóneműt, zoknit, csak akkor adnék, ha annyira szegények, hogy nehézségekbe ütközik még egy ilyen ruhadarab megvásárlása is. Alsónemű csak úgy jöhetne szóba még nálam, ha mondjuk a 10 éves kedvenc akciós hőse van rajta.
Ruhát sem vennék így, ha nem tudom eldönteni mit lehetne venni, mert akkor valószínű nem ismered az ízlésüket és nagyon mellé lehet nyúlni az ízlésvilágukhoz.
A nagy kérdés az összeg.
A 10 évesnél nem nagyon lehet a LEGO-val mellélóni, hacsak nincs éppen az meg neki, amit vennél.
A nagyobbnál mondjuk telefonnal, de lehet már az is van neki valami szuper.
Összeg nélkül tényleg nem igazán lehet tanácsot adni.
Lehet írni, hogy könyv, de lehet utál olvasni a gyerek és kidobod a pénzed egy porfogóra.
Úgy gondolom tényleg beszélj a szülőkkel, aztán válogass anyagi kereted alapján a felsorolt alternatívák közül.
Sikeres ajándék választást!
Nem tudom mennyire szeretnek társasozni és mennyi pénzt szánsz az ajándékra, de van egy szuper jó társas, Colt Expressz a neve. Vonatrablós,gondolkodós, gyereknek,felnőttnek, mindenkinek jó, 10+-os. Szerintem állati jó!
10ezer körül van, bár egy jó társast már ez alatt nem nagyon kapni...
Szia!
Nekem 10-12 évesek a fiúk. Star wars monopoly-t és nerf célbalövős játékot kértek. :)
könyv
zokni
legót
társasjátékot
vannak ilyen okosító kártyák
meg amire vágynak
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Mi volt a legpocsékabb karácsonyi ajándékotok?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- Ti hány embernek vesztek karácsonyi ajándékot?
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?