Milyen módszereket ajánlanátok, hogy végre a másfél hete túlhordott babám kibújjon? (tudásbázis)
Millió puszi neked és a babának. Most már nem kell félni attól, hogy benned marad! Mi lett végülis, mennyivel, és hogy hívják?
Fogadd gratulációmat.
Sziasztok!
Bocsánat nem strapáljátok magatokat feleslegesen, csak be kellett feküdnöm a kórházba, de ma már hazajöhettünk, a babával.És végül, a posétól indult meg a szülésem, amiből császármetszés lett!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szia! Nekem is már a 36. héten azt mondta a doki, hogy csomagoljak, és ne utazzak messzire. Ehhez képest a 41. hét végén szültem. Sem a melegfront, sem a szex, sem a séta nem indította be.(nem is erőltettem) Viszont amikor éjfélkor benyomtam EGYEDÜL egy 32 cm-es pizzát, az használt. Kb. 1 óra múlva már 6 perces fájásaim voltak.
De szerintem jön, ha ki akar jönni!
biztos, hogy túlhordtad? Nincs elszámolva?
Függ attól is ,hogy ? napos ciklusod volt anno.
Én,ezt málnalevál teának hallottam.
Amúgy,én is 41 hétre szültem,attól függően ,hogy a 34 héttől azt hallgattam,hogy nem sok van hátra.Nekem semmi sem jött be a sok jótanácsból:meleg vízben csücsülés,torna,szex,orvosi vizsgálat stb,hozzám nagyon ragaszkodott a kisfiam.Ne izgulj,amikor a kicsi úgy látja és akarja,ki fog bújni!!
Egy jó orvosi vizsgálat is elég. Nekem 3 gyermekem van, az utolsó kettő így született. Aznap a doki megvizsgált, úgy rendesen, és mindkettővel este már a szülőszobán voltam.
Puszi
Sziasztok!
Igen, a spermában található prosztaglandinok méhösszehúzódást váltanak ki (ennek a megtermékenyítésben van szerepe), ami megindíthatja a szülést.
(De pl. oxitocinnal is megindítható.)
De talán inkább az orvost kellene megkérdezni erről, és ha indokolt, meg kell indítani a szülést.
Szex!!! Az orgazmus kiválthatja a méhösszehúzódásokat, de csak akkor működik, ha már a baba "érett" és tényleg idő van, nem pedig elszámolva lettél.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Pedagógiai módszerek manapság
- Fogamzásgátló módszerek
- Milyen módszerekkel lehet fejleszteni a vakon gépelést?
- Szorongás ellen milyen módszereket ismertek? Használhat a jóga, ÉFT?