Milyen masszázs ágyat érdemes venni? (tudásbázis)
En a masszasagy helyett biokeramia paplant es parnat vettem.Nem akartam hinni a hatasaban,de mivel tobben is nagyon dicsertek megvettem.A sokaig tarto eros fejfajasom,6 het alatt elmult.
En ezt nagyon tudom ajanlani annak,aki megengedheti maganak.Sajnos,az ara eleg borsos.
Nálunk itt a munkahelyem mellett van egy Ceragem cég és sok idős hölgy használja. Állítólag tényleg jó. Nekem is ki kéne próbálnom a derekamra, mert műteni akarnak. De félek, mert szíves is vagyok és nem tudom hogy a kütyüt, amit a mellkasra raknak nem zavarja -e be?
Valakinek vélemény?
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy masszázs ágy vásárlása előtt állok. Kinéztem egy fajta ágyat, ami aluminium vagy falábbal rendelkezik. Melyik a jobb?
Az aluvázas 15 kg, a fa vázas 22 kg. A magassága is állítható.
További ajánlott fórumok:
- 120-130 kg-os testsúlyhoz milyen franciaágyat érdemes venni?
- Tényleg nem érdemes hidromasszázs kádat venni?
- Hol lehet venni olcsón és jó paprika masszázsolajat? Márkát tud valaki mondani?
- Fényágy?! Milyen tapasztalataitok vannak a fényágy használatával, és tudtok-e arról valamit, hogy hol lehet ilyen ágyat venni?
- Masszázs matracot szeretnék ajándékozni, vagy székbe/fotelba tehetőt. Tudnál segíteni, hogy milyet érdemes venni?
- Most vettem egy masszázs ágyat. Szeretném tudni, hogyan és mivel lehetne a felületét tisztítani és egyben fertőtleníteni?