Milyen ma a divatos műköröm? Mi a trend? (Szögletes?Hegyes?Csillám?Francia?Díszes?Egyszerű?) (tudásbázis)
nekem is fehér francia és szögletes végű van.
a fehér része kissé hosszúkásra van festve...
mostanság én matricát vettem és azt rakattam rá.
fehéret, vagy arany-ezüst, vagy bronz a színe.
ha fest mintát akkor arany és barna, vagy fehér a minta arany díszítéssel..
nekem volt hosszúkás körmöm de nem áll jól és nem is tetszik máson sem.
Igen, most a hegyes, Stiletto-köröm a trend, meg a porcelán virág díszítés egy ideje.. Na meg az agyonzsúfolt díszítés, a giccs a divat most.
Nekem egyáltalán nem tetszik, sem a hosszú köröm, sem a giccses díszítés, sem a 3D-s porcelán virágok (a porcelán egyáltalán nem), de ízlések különbözőek.
Nekem a körmösöm évekkel ezelőtt szögletes körmöket csinált, mert szerinte az illik a körömágyamhoz és nagyon tetszik is. Kereket már el sem tudnék képzelni, de a hegyeset sem.
Mostmár magamnak csinálom és maradtam a szögletes formánál, francia zselé, csillámzselé, egy-egy kövecske vagy csillám díszítés. Én csak az ízléses dolgokat szeretem.:)
Én először nagyon idegenkedtem a hegyes végű alkotásoktól..s rábeszéltek..azóta nem is tudnék mást elképzelni.
Annyira elegáns..nagyon szeretem.
Nálam jöhet csillám, francia, nyári divat...szeretem. Voltam Én is kézmodell :)
NEKEM MANDULAFORMÁJÚ ÉS EZ IS TETSZIK.
A NAGYON HEGYES EGYÁLTALÁN NEM TETSZIK,A SZÖGLETES NEM ÁLL JÓL,MERT DUNDI KEZEM,UJJAIM VANNAK!
DE SZÉP,ÁPOLT ÁM!
A SZÍNE VÁLTOZÓ.
ÁLTALÁBAN BORDÓ ÉS RÓZSASZÍN ÁRNYALATAI,DE VOLT MÁR KÉK-ZÖLD(NEM ESETT RÁ SEMMI) ÉS JELENLEG SÁRGA-ARANY-NARANCS---NEM IS GONDOLTAM VOLNA,HOGY ENNYIRE JÓ LESZ!
Még mindig nem tudom,hogy milyen versenyre kell.
Amúgy sminkelek is,versenyeztem annó.
de nem ez a lényeg.
szivesen segitek,de többet kellene tudni.
Annyit tudok mondani,hogy a ruhák szinei lehetnek a sminkben is meg a körömben is.
A ruhák stilusától is függ a smink és a köröm is.
Na meg a haj,hogy például konty lesz e.
És a hajba is lehet olyan kiegészitőket tenni,ami szintén passzol stilusban és szinben is a többi dologhoz :)
Sziasztok!
A legújabb trendek szerint a csillámok elavultnak számítanak. Idén a pasztell színek hódítanak, különösen a rózsaszín árnyalatai: lazac, korall, babarózsaszín....., a harsány színek (a pinket kivéve) most tabunak számítanak. A körmeid ne legyenek hosszúak, különösen ha színesek. Akinek nem elég vékonyak az ujjai azok válasszák a klasszikus francia-manikűrt, a gyűrűsujjon finom festett motívummal, vagy egy porcelánvirággal. A formában kétség kívül a hegyes köröm az új trend, de szerintem a formának elsősorban a kezed adottságait kell követni.
Remélem tudtam segíteni! Jó készülődést!
én is körmözök.
Milyen versenyre kell?
Meg milyen a ruha,szine stb. ?
ettől tenném függővé. :)
Sokféle volt már.Hegyes,szögletes,csillámzselés,sokszínű,francia csak párszor.
Az egyszerüeket nem szeretem.
De mégis mi most a trendi?
Egy versenyre kellene,a haj már megvan a ruha is,köröm kéne.
Mégis mi most a divat?Milyen diszités?Szines zselé?Vagy diszek?
S.O.S FONTOS!!!!!!!!!!
hA VAN KÖZTETEK KÖRMÖS AZ IS JÓ LENNE!
Szerintem ez ízlás és kedv függő főleg,nem pedig divatkérdése.Nekem speciel nagyon kedvfüggő.Most épp egyszerű,de van amikor hosszú,és hegyes,vagy sima egyszínű lakkos,vagy átlátszó lakkos,vagy mintás lakkos,vagy francia manikűrös.De szögletesre soha nem tudtam még rendesen megcsinálni:P.
Nekem spec a francia a kedvencem.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Miért fontos, hogy foglalkozzunk a babánkkal, nem egyszerűbb csak hagyni?
- Imádom a sajtokat. 🧀 Mindenfélét. Kicsi, kerek, szögletes....