Milyen könyvet nem érdemes olvasni? (beszélgetős fórum)
Tudom, hogy ezért megkövezés jár, de Jókait a legnagyobb lendülettel is csak úgy a 32. oldalig bírtam.
Nem azért, mintha annyira lekötött volna az a 32 oldal, de azt mondták, csak az első 30 oldal unalmas. Hát utána is az...
A Gyűrűk urát elkezdtem gimnazista koromban, de nem jutottam túl az elején, mert nagyon hosszú és unalmas volt a Megye leírása. Pedig ami utána jön, az hűha...
A film megjelenése után újra levettem a polcról és tudván a későbbi izgalmakról, átverekedtem az elején magam. Irdatlan jó könyvsorozat.
50 oldal szerintem nem sok. Egy-két mondat nagyon kevés.
Nem olvastam a Gyűrűk Urát, de az 50 oldalt sokallom.
Ha az első mondatokkal nem fog meg, akkor meg sem veszem.
A Tindertojás sztori alapján és az elején jónak tűnt, de a vége összecsapott, teljesen elképzelhetetlen katyvasz lett. Nekem nem tetszett ..
Más könyvnél, ha már az elején is untam, akkor nem is olvastam tovább.
Köszönöm szépen Hoxa. :)
Természetesen a többieknek is köszönöm, hogy hozzászóltatok!
Off: legyetek kedvesek erőt venni magatokon és ne szedjetek szét szinte minden anonim fórumot! Ha ez nem megy, akkor ne szóljatok inkább anonim fórumhoz! Off vége.
Azt a könyvet nem érdemes elolvasni, ami semmit sem mozdít meg benned az első 50 oldalával. Kivételt képez a Gyűrűk ura :)
Kedves Forumindito!
Neked is van véleményed a témában?
Alapvetően olyan könyvet nem érdemes olvasni, ami nem érdekel.
Előfordulhat ennek ellenére is, hogy muszáj, mert mondjuk vizsgához kell, de akkor érdemes inkább pár dolgot kijegyzetelni, azt lehet úgy is, hogy csak átfutod a könyvet.
Neked? Honnan tudjam? :O
Könyvet mindent érdemes olvasni, mert olyan világba visznek, ahol nélkülük nem járhatsz.
Azt mondjuk nem érdemes, amiről fogalma sincs az embernek, hogy mit takarnak a betűk, nekem pl. a számítástechnika területe ilyen.
További ajánlott fórumok:
- Szerettek könyvet olvasni? Ha igen, milyen témájúakat?
- Van olyan hely interneten, ahol könyvet lehet olvasni?
- Milyen biológia könyvet ajánlanátok, ha pluszban olvasni szeretnék az órai tananyagon kívül (10. osztályos vagyok)?
- A 30 hónapos kisfiam fejjel lefele tart minden könyvet mikor olvasni akarja.Szerintetek ez probléma?
- Az iszlám vallásról és az iszlám nőkről szeretnék olvasni. Ajánlanátok valamilyen könyvet a témával kapcsolatban?
- Tanítónénik, akik írni-olvasni tanítjátok az elsősöket, kérlek, jelentkezzetek! Milyen tankönyvet javasoltok?