Milyen jelekre vittétek Dévényre a babát? (beszélgetés)
Szia!
Önszorgalomból elvittem a kisfiamat egy Dévény állapotfelmérésre. Nem volt baja, kontrollokra jártunk, de egyszer megkezelték, mert a gyors növekedése miatt nehezebben tartotta meg a fejét picit. Engem megnyugtatott. Letojom mások véleményét! 1 éves kora után már nem kellett menni. De most elmúlt 1,5 éves és bizonytalan néha az egyensúlya. Fejlődés neurológián nem találtak semmit, de ott is látták az egyensúly problémát. TSMT tornát javasoltak.
Gondolkodom, hogy megint elviszem Dévényre is...
Szerintem ne hallgass a hurrogókra, inkább vidd el, ha te úgy látod, hogy valami nem oké.
Nézzék csak meg, minthogy késöbb legyen fejlődési probléma. Ha minden rendben, akkor legalább megnyugodsz, ha pedig tényleg gond van, minél előbb kezditek el a kezelést, annál könnyebben jön rendbe.
Sziasztok!
Kisfiam 3 hónapos, és első babás anyukaként a nagy rózsaszín ködben nem vettem észre dolgokat, amik most szembetűnnek.
Az egyik ilyen, hogy nem szereti a cumit, aminek örülnék, viszont én 3 hónapja fogom a cicim, miközben szoptatok, mert nem bírja "megtartani", kiesik a szájából.
A másik, hogy van egy érdekes C tartása, ahogy fekszik, oldalra kirakja a lábát és a fejét. Mutattam gyerekorvosnak, de Ő nem látta rajta, pedig elég szembetűnő.
Gondoltam elviszem egy Dévényes felmérésre, de ahogy szóbakerült egy társaságban, mindenki azzal jött, hogy már boldog-boldogtalan odahordja a gyerekét. És hogy ez már divat.
Szóval kíváncsi lennék, hogy aki így "önszorgalomból" vitte, miért?
Valahogy ott motoszkál bennem, hogy ez így nem oké.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Figyeljünk az intő jelekre
- Egy nő érzi ha terhes? Nem fizikai jelekre gondolok.
- Hány hónaposan vinnétek/vittetek babát strandra?
- Anyukák!Akik lombikprogram segítségével szültetek, bevittétek megmutatni az intézménybe a babátokat?
- 1-es típusú cukorbetegek, üzemorvosi vizsgálatra vittetek valami papírt a cukorbetegséggel kapcsolatban?