Milyen itt a férfi arány? (beszélgetés)
Plusz egynek én is itt lennék :-)
És nekem a párom ajánlotta hogy regisztráljak. Nincs titkunk egymás előtt (vagyis nem tudok róla :-) )
Beszélgetni lehet itt az tuti, nagyon sok barátság alakult ki a fórumokon, és sok mindenre választ kapunk(ha kérdezünk)vannak pasik ,mert ha olyan a téma egyből előbújnak a megfigyelő állásukból:-)))
Üdv a Hoxások között!
Hát, én sem mondanám mondjuk meg a kedves emberemnek, hogy itt beszélem ki a vele folytatott viszonyom.. :D
Ami neki való, azt úgyis elmesélem, de vannak dolgok, amikről jobb, ha nem tud.. :P :D
Milyen itt a férfiarány??? Hát itt van JOE:-DD
Meg Csabadoki:-)
Meg Peti:-)
Ha rózsaszin lelkekre vagy kiváncsi, akkor biztos rossz helyen vagy!
Itt sokat megtudhatsz a nőkről, sokkal többet, mint amire büszkék lehetnénk:O)))
szia!! Szerintem nyiss egy általad kedvelt témáról fórumot, ami esetleg csak pasiknak való, és akkor mennek a "sorstársak"
De egyébként én is ismerek itt egy pár fickót, és nagyon rendesek, szinte bármilyen témában lehet velük beszélni! ha te is ilyen vagy, akkor szeretni fogod ezt a portált!
További ajánlott fórumok:
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?
- Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni?
- Milyen típusú nőt keresnek maguknak a férfiak?
- Mi a véleményetek a vastag férfi arany nyakláncról?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerülhet egy férfi pecsétgyűrű aranyból?
- Tud valaki ajánlani Szegeden olyan üzletet, ahol bohókás, aranyos, férfi pizsamát lehet kapni?