Milyen internet böngészők vannak? (tudásbázis)
Igen, ebbe a problemaba mar en is belefutottam, de ez nem a bongeszo hibaja, hanem a programozok trehanysaga... A diplomamunkam egy honlap volt, es egy csomo bongeszon teszteltem, hogy hibatlanul mukodik-e, szerintem ez alap (lenne)...
Azt nem tudom, a Chrome mennyit fogyaszt, de messze a leggyorsabb es legpraktikusabb az osszes altalam ismert bongeszo kozul. Reklamokra meg ott az AdBlock :)
Párom legutóbb a Safari-t rakta fel, hogy teszteljem.
Egyelőre nincs vele bajom, csak az, hogy én 125%-os nagyításban nézem az oldalakat (különben nem látom), és a Safari ezt nem jegyzi meg, az Explorer pedig igen.
Vatera hirdetésfeladást még egyikkel sem próbáltam.
Nálam is az van,hogy a Mozzillával gyorsabb minden,és be tudok lépni mindenhova,csak épp a Vaterára nem tudok képet feltölteni,egyszerüen nem ajánlja fel.Így hát az Expolerrel kell(lene),de az oldalra be tudok jutni,csak épp ha a saját dolgaimhoz akarok hozzáférni(eladás,üzenetek,stb.),akkor az oldal nem jeleníthető meg,ezért aztán hírdetést sem tudok feladni,egyszerüen nem enged be.
A Firefox meg beenged,fel is tudnám adni a hírdetést,csak épp kép nélkül,anélkül meg semmit sem ér az egész.
Na ezért kell egy másik kereső,de egyelőre semmit nem enged a gépem letölteni,leblokkolja.Már régi gép szegénykém,lehet benne van a hiba,sajnos.
Én is a Chrome-ra szavazok.
Ám az, hogy milyen böngészőt használunk, függhet attól is, melyik honlapot keressük fel. Régebben pl. az ELMŰ honlapjára csak FireFox-szal lehetett bejelentkezni. Egy másik oldalon simán feladtam a rendelést, de fizetni már nem tudtam. Vissza kellett vonni az egészet, és szintén FireFox-szal elölről kezdeni. A legdühítőbb az volt, hogy nem mindig jártam pórul, volt, amikor rögtön sikerült az akció; elaludt az éberségem. A sokadik dupla munkánál felhívtam az ügyfélszolgálatukat, s ott javasoltak másik böngészőt. Gondolom, nem csak nekem lehetett bajom, mert egy ideje (úgy tűnik) nem jelentkezik a hiba. Az ELMŰ is módosított.
De ahogy sorra születnek a (nem mindig kiváló szakemberek által megírt) honlapok, előfordulhat, hogy egyik-másik böngészővel nem, vagy rosszul működnek.
Nálunk jelenleg 7féle böngésző van a gépem - a férjem jóvoltából. :D
Legutoljára a SeaMonkey-t töltötte le, meg van vele elégedve. (Nekem a firefox jött be.)
További ajánlott fórumok:
- Az internetkapcsolatom rendben van, de a böngészők nem működnek. Mi lehet a baj?
- Milyen internet címek vannak, ahol érdemes külföldi szakmunkát (állást) keresni? Sürgős lenne!
- Derecskén milyen internetszolgáltatók vannak?
- Tudja valaki, hogy Felső Gödön milyen vezetékes internet szolgáltatók vannak?
- Milyen internetes álláskereső helyek vannak? Olyan érdekel, ahová be lehet regisztrálni és e-mail címre küldenek állásajánlatokat.
- Milyen kb. 1,5 órás, magyar nyelvű, audionarrált filmek vannak legálisan az interneten, pl. Youtube-on?