Milyen hízlaló kaják vannak? (hízni szeretnék) (tudásbázis)
Inkább egy endokrinológushoz kérj beutalót.:)
Pont ez a lényeg,hogy nem hizlal semmi:)
nem azt mondtam, hogy nincs olyan, aki nem tud hízni, hanem azt, hogy nincs,aki ne tudná, mi az, ami hízlalhat. te is tudtad.
Igen van...tudod ami egyeseknek hizlaló lehet,nem jelenti azt hogy másnak is az.
Élő példa én vagyok,azt eszek ami egészségtelen,zsíros,és állítólag hizlaló,mindig rengeteget,kizárólag este 6 után,és semmi.Pedig napközben is eszek nem keveset.(170cm/43kg)
szia maja65000 szeretnék érdeklödni a gyogyszeröl amiröl irsz hogy mi apontos neve de minél elöbb ha lehet és hogy tutiak-e a kilok??????????????,
szerintetek tényleg van olyan, aki nem tudja, mik a hízlaló kaják? a csapból is ez folyik. hol éltél eddig, Noncsi?
Aki nem szeret enni és hízni szeretne vegyen Bázis kapszulát 2000 körül van .Túl hatásos már egy db beszedése után több kg fel lehet szedni .
jaj hàt ha ilyen gondod van csak gyere hozzàm én majd fozok ràd a férjem amikor ossze koltoztunt az elso évben 10 kg hizott:))
habos-kakaó, leváros kenyér, vajas mézes kenyér mind fehérkenyérből, sok sütemény, sült krumpli, mekkis kaják...
somka ,szalonna,töoörtyű,zsiroskenyér este 10 -kor
Érdekes hogy a jótanácsod után törölted magad a hoxáról :-)
Megnézném a fürdőruhás képeidet! Csak hogy levonhassuk a tanulságot.
Ha zsíros akarsz lenni, akkor csak egyél, az a legkönyebb, bár akár egy év is lehet, mire besokall a tested elkezd elraktározni eleinte egy kis húst, majd a zsírt.
Ha nem szeretnél utána fogyózni, akkor tempósan gyalogolj 2km-t vagy ússz napi 500m-ert a magad tempójában, vagy fél órát fuss.
Egyébként én a kínai, görög és török kaját alapanyag szempontjából etalonnak tartom. Ellentétben a magyar és az olasz tésztás kajákkal.
Ui.: Nem az ízekre és az izlésre ráugrani, mert az más téma! Kinek ízlik, kinek nem!
szerintem ha hizni akarsz akkor: a chipset ugyebár mki szereti, ne egyél délután 4-5től egészen este 10ig. mikor már farkas éhes vagy, menjél és nézd meg a hűtöt, tuti nem fogod kérni a finom sajtot meg a tejet, mert macerás kitölteni a pohárba, felszeletelni a sajtot... meg mki a finomabb kajákkal kezdi ezért benézel a spejzba és ott lesz az a zacskó chips. tuti megszomjazol, csakis cukrosat igyál cola, fanta, sprite amit szeretnél. a végére kelleni fog nasi is, mert tul sok sósat ettél ezért egyél meg egy fél milkát. már nagyon tele leszel, de ha gépezel még éjfélig tuti megint rádtör a farkaséhség, mivel a vércukorszintet felemelte a sok cukor meg a lisztes kaja ugyhogy éjfélkor edd meg a milka másik felét. moss fogat és rögtön aludj el. reggelire ne egyél, mindig várd meg mig nagyon éhes leszel, h aztán ne legyen arra idő, h főzzél magadnak esetleg egy főzeléket, hanem a jól bevált vajas kenyér, csak megkened és kész. 4 után megint ne egyél 10ig, ezt ismételd heti 7x. az eredmény nem marad el! Hajrá!
egészségileg nem tudom hogy hatna, de olaj helyett zsírral főzni.. én anno 6 éve emiatt hiztam 20 kg-t. mire rájöttem.. :/ mert a sültkrumpli sokkal finomabb zsírban sütve. és persze azt is este kell enni.. :D
Nem hiszem, hogy überelni tudnám, amit T.András dietetikus ír, de ha tutira akarsz menni, akkor az éjszakai nasikat okvetlenül vedd fel a listára. Mert ha elalvás előtt eszel, sokkal többet raktároz el a szervezeted, mint amikor ébren vagy, mert sokkal kevesebb kalóriát égetsz el.
Szia, Noncsi!
Ajánlom neked ezt a cikket, melyet egy nagyon megbízható szakember (Tihanyi András dietetikus) írt.
Hogyan tudnék hízni, milyen hízlaló kaják vannak?
További ajánlott fórumok: