Milyen gyógyszert ajánlanátok? (beszélgetés)
Ezeket találtam:
A reflux-betegség okozhatja a fémes szájízt, de emelett lehet vas- és B-vitaminhiány, emésztőrendszeri (gyomorsav, epe, már), terhesség, fogászati illetve fül-orr-gégészeti probléma is.
nem, nincs.
Nem csak bizonyos kaják fogyasztása után érzem.
Egy fogmosás után is tapasztalom.
Rendben. Köszönöm a válaszokat. Azt hittem van valami közismert gyógyszer, de úgy látszik vagy nincs vagy ti sem ismeritek.
Hát sajna nem tudok kibújni a dolog alól, de lehet nem a gyógyszerészhez megyek, hanem inkább fogdokihoz.
Szia!
Az amalgámon kívül van valami híd vagy korona a szádban,mert ha két különböző fém van valakinek a szájában a nyál vezető lesz.Menny el egy fogorvoshoz!!!:)Ezt gyógyszer nem mulasztja el.
Tudtommal sem terhes nem vagyok, és savam sincs, vagyis nem érzem.
Viszont már számomra kellemetlen, mit kellemetlen elviselhetetlen ez az érzés.
Már a páromat sem merem úgy igazán megcsókolni, mert egyszer mondta persze kedvesen hogy moshatnék fogat. Azért lepődtem meg mert kb 15 perccel előtte megtettem.
Szia!:)
Tanács: járj utána mi okozza a fémes izt a szádban, jobb kideriteni és megszüntetni, mint elfedni a tünetet.
Szia!
Van amalgám tömésed?
Sziasztok!
Kicsit kellemetlen számomra a téma, de muszáj vagyok megkérdezni, hátha van köztetek olyan akinek voltak hasonló panaszai, melyeket sikerült panaszmentessé tenni.
Nagyon sokszor már számomra is kellemetlen, fémes ízt érzek a számban.
Ha fogat mosok és szájvízzel is öblögetek, akkor is fél óra és ismét érzem az ízt. A leheletemmel nincs baj, csak a számban érzem ezt a kellemetlen illatot.
Ha jól tudom lehet kapni olyan gyógyszereket, amelyek segítenek. Olyan gyógyszerre lenne szükségem ami vény nélkül kapható! Valakinek valami tipp? Tanács?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen gyógyszert szed szociális fóbiára és hogy használ neki?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Valaki kapott már olyan gyógyszert ami megindtotta a vérzést? Milyen az?
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Allergia ellen milyen vény nélküli gyógyszert ajánlanátok ami hatásos és olcsó? (ami bevált)
- Fejfájásra milyen gyógyszert ajánlanátok, egy 6 hetes kismamának?