Milyen festményt lehet készíteni az érkező babának? (tudásbázis kérdés)
Én akrilozom :) arra kaptam rá :)
Akkor az tuti nagyon jól fog kinézni. :)
Majd ha kész tölts fel képet róla a profilba :D már most kíváncsi vagyok :)
Köszönöm! :)
Az alap az a tempera lesz (Egyszerű, de imádom.). Mellette pedig krétát is beleviszek (pasztell, gioconda).
igazándiból 2-3 évig (vagy tovább) a szülők fogják értékelni az alkotásod a picúr ebből nem fog sokra emlékezni
Viszont a szülők nagyonnagyon odalesznek meg vissza bármit (na jó nem bármit de érted) is festesz. :)
Sok sikert a munkához :) Egyébként mivel festesz? (olaj, akvarell, akril? én is festegetek szóval csak kíváncsiságból kérdezem :)
oksa :)
egyébkén (nem elszomorítás vagy kedvelvétel végett (mert az ötleted nagyon tuti :) ) de 10 vagy inkább 15 év múlva valószínűleg poszterek fogják leváltani a falon a képet.. meztelen csajok, kocsik stb XD
Így elképzelve nagyon cuki az ötlet, de ilyen képet max egy csaj viselne el évekkel később a szobájában. :)
Amúgy cuki ötlet. ;D
szia
Egy ötlet lehet nem "hanyattesős elájulós" :D de csak ez jutott eszembe.
Nya szóval. valami babakék háttérrel (fiú lévén) kis baba lábnyomok az előtérben mellette játékok vagy cumisüveg szanaszét és egy tipegő baba háttal a háttérben vagy szemből csücsülve ahogy vígan vigyorog és játsszik :)
lehet tök béna de ötlet. kezdetnek :)))
Áprilisra várható nővérem kisfia, és úgy gondoltam, hogy festek neki valamit. Apum fog csinálni hozzá egyedi képkeretet. Szóval teljesen személyreszabott lesz a kicsi ajándéka, ugyanis a keretet is én fogom kipingálni. :D
Na tehát, már van pár ötletem, de igazából egyik iránt sem vagyok olyan lelkes (talán még érlelődniük kell...), hogy habozás nélkül nekikezdjek a rajzolásnak. Itt jön a képbe a hoxa. Remélem, hogy segítetek nekem! Hátha valaki ír egy olyan ötletet, amitől azonnal beájulok. :)))
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Ha gyümölcsöt rakok fagyasztóba babának, azt elő kell készíteni?
- Örökbefogadásnál vásároltatok előre valamit az érkező babának?