Milyen etetőszéket érdemes megvenni, olyat szeretnék, ami dönthető, állítható magasságú, de stabil és nem 30-40ezer forint? (tudásbázis)
Szia!
Nekünk Bertoni van, és nagyon jó. olyan 17.000 Ft körül vettük, és mindent tud amit a drágábbak. Szerintem nem kell annyit költeni egy ilyen székre, az olcsóbbak közt is vannak nagyon jók.
Nekünk is Baby point van, mindent tud, amit leírtál, és nekün a döthetőség is nagyon jól jött, mikor még kisebb volt. Nem babahordóban etettem, mert a nekem nem volt kényelmes, hanem a székben.
23-24körül volt, de megérte.
Szia!
Nekünk baby design van. Dönthető, állítható magasságú, dupla tálcás. Nagyon szeretjük, csak ajánlani tudom. Ára: 19.000.- Ft
Szia!
A dönthetőség szerintem is kevésbé lényeg (bár nekünk az van, és nagyon hasznos volt, míg nem tudott ülni, mert a bébihordozó huzatát nem győztem mosni, mindig összekente).
Szóval: nekünk egy babypoint van, gurítható, dönthető, magassága állítható, dupla tálcás, kicsúszásgátlóval, és az új ára nem volt több mint 20e Ft. Nekünk nagyon bevált, bár tény,h a dönthető ülést meg az állítható magasságot úgyis csak addig használod, amíg nagyon pici.
Nekunk chicco van,na ez tenyleg mindent tud,de sajnos atszamolva 30-40 ezer ft. :-(((
Lehet dontogetni es azt hiszem 6 allithato magassaga van...
Felesleges, legalábbis szerintem, hogy dönthető legyen, mármint ha spórolni akarsz. Én babahordozóban etettem, amíg nem tudtak stabilan ülni, utána etetőszékben. Nem volt állítható a magassága, nem is értem az miért fontos. Sima Brevit vettünk talán 8000Ft volt.
Semmi másra nem shasználtuk az etetőszéket, csak etetésre.
küldtem egy privit!
erre sokan esküsznek!
További ajánlott fórumok:
- Milyen etetőszéket érdemes használni?
- Hogyan állíthatom meg, vagy buktathatom le a rágós zaklatónkat?
- 6 hónapos kislányomat beültethetem-e etetőszékbe?
- Miert apad el a tej egyik naprol a masikra es hogyan allithatom vissza?
- Létezik állítható magasságú járássegítő?
- Bébé Confort Omega etetőszéket függőlegesen hogyan lehet állítani? (elvileg 7 pozícióba állítható)