Milyen érzés szeretőnek lenni? (beszélgetés)
Magam felett, a testem felett, az õ teste felett. A megszerzés sosem volt tervben.
Mi felett adott hatalmat? Önmagad felett vagy a szeretőd felett?Magabiztos, erős? Ha megszerezted akkor elhiszem.
Ha nem, akkor én magamról ha ezt hinném akkor ez csak önáltatás lenne.
Nekem hatalmat, magabiztosságot, erőt adott. Amúgy izgalmas, titkos, mocskos, ugyanakkor fárasztó, megterhelő lelkileg (van, akinek anyagilag is az), kiszámíthatatlan, óvatos. Nem nyújt biztonságot.
Ügyes voltál. Tökéletes mintapéldánya annak, hová vezet a taktikázás. Elrendezted, magadnak.
sosemprobaltam es nem is akarom.nincs job egy parkapcsolatnal,de a szereto szerep............
Így van, és mindig így van. Sosem mentem bele ilyen játékba, és mégis, ugyan nem felesége volt a pasinak, hanem barátnői, akiket nem hagyott el. Sebkit nem cserélt le, mindenkit megtartott. Gyűltünk sokan a háremben. Ki akartam kerülni a szeretős szitut, mondván, ha nős, tipli van, erre jött egy barátnős.
Sosem lépnek ki, a szeretőnek pedig nincs jogalapja arra, hogy követelje a pasival közös életet. Miért is lenne? És mindig útálják és leszólják a feleséget, és ezerszer jobb nőnek gondolják magukat. Igen, úgy könnyű... nem nekik kell mosni, főzni a hímneműre és élni vele a mindennapokban.
azt csak gondolod...
sose tudni mit hoz a jövő.
sosem voiltam szereto es nem is leszek.
A pasi eljátsza a meg nem értett férj szerepét. Ha pénze is van, sikeresebb a becserkészés. A mucus, elhiszi, vagy úgy csinál mintha hinné a mesét, egyre nagyobbat mer álmodni. Már tervez..! A pasi ilyenkor kezdi keresi a menekülő utat, eszében sincs lecserélni a régit. Végül helyre áll a világ rendje, a pasi a feleségével, a k...a meg a bánatával marad.
nem tudom, még nem próbáltam. Nem is szeretném.
Csak a gyáva férgek tartanak szeretőt, a gerincesebbek felvállalják a kapcsolatot. Ha nem működik a régi, ne szeretőt tartson, lépjen le. Azokról a nőkről is meg van a véleményem, akik ebbe belemennek. Hogyan lehet azt elviselni, hogy a pasijuk máshoz megy haza esténként, és nem vállalja fel Őket IGAZÁN?
Kamuzhat a pasi, hogy rossz a házassága és nem szexel otthon. Dehogynem. Sőt, sok esetben ha a feleség kezdi kapisgálni, hogy a szerető megjelent, bedobja magát és csak azért is... ha a pasi ilyen gerinctelen féreg, és a háta mögött szapulja a feleségét, akkor nyilván megtagadja a szeretőjét és Róla is kamuzik.
Hogy lehet azt elviselni, főleg ha az ember szerelmes, hogy a szerelme más mellett fekszik és alszik minden nap?
Attól még fogalmazni meg írni megtanulhatna.
" Szerintem akármilyen jó egy kapcsolat ha egy nő felkinálja magát minden pasi hát miért ne. "
He?
Először is, a helyesírásod, ne haragudj, de a béka segge alatt. Másodszor is, azért ez elég együgyű általánosítás. Nem csak úgy keletkeznek a szeretői kapcsolatok, hogy egy nő felkínálja magát a férjecskének. Sőőőőt!
Minden szeretőnek irom SZÉGYEJÉTEK MAGATOKAT.
Szerintem akármilyen jó egy kapcsolat ha egy nő felkinálja magát minden pasi hát miért ne.
El is képzelem de képzeld ha a feleség hejébe volnál.
En. Mar voltam szerető nem volt rossz .
Ez tökéletesen igaz... de sokan nem is akarják, szerintem.... minek mosson, főzzön, takarítson, ha más megteszi?. Talán Havas Henrik Szeretők című könyvében olvastam: Feleslég nyilatkozata: minek akarnék elválni? Más leveszi rólam a terhet, nem kell dugni... Szerető nyilatkozata: minek akarnék hozzámenni? Nekem csak a jó jut, a szex, a kiegyensúlyozottság, az öröm? Nem érintenek a gondjai, a feladatok vele kapcsolatban?
Egyetlen dolgot nem tudsz neki megadni a "másságot"
A nevében is benne van: szerető, talán Müller Péter mondta... és saját környezetemben látom: nem mindig ő a második. Agyon kényeztetett szeretőket látok, szenvedő feleségekkel. Nyaral egy hetet anyával aztán egy hetet a szeretővel. És látok ilyen kapcsolatokat nem egy-két éven, hanem évtizedeken át. Ők tudják, hogy miért nem lépnek, de így van. Én nyilván nem örülnék ha a férjem szeretőt tartana, de azért alaposan elgondolkoznék, hogy mi az amit tőlem nem kap meg?
Nem voltam szerető, és elitélem a szeretősdit. Elitélem, mert hazugságra épül. Vannak, akik izgalmasnak tartják a lopott órákat, a bujkálást, én megalázónak. Másodiknak lenni, ámítva, valaki után következni, hát ... lelke rajta.
Igen sajnos így van az izgalom ami a lopott órákat jelenti ez az amiért jó csinálni eleinte töltést ad és hú izgalmat minden nap.De aztán egyszer csak rájössz arra hogy mindig csak az a bizonyos második maradsz aki a háttérbe kell hogy vonuljon ha ünnepek vannak vagy hétvége. És ez bizony egy idő után az emberi lélek nem bírja . ég akkor is így lehet ha mindkét fél házas esetleg.Nagyon nehéz dolog:(
ebben van valami.
az előző kapcsolatom végén (mint utóbb kiderült) találkoztam a nagy Ő-vel :) szeretőm lett, az elején így is akartam,de beleszerettem.
3 hónap huzavona után, éjszakai titkos telefonok, lopott órák és rengeteg sírás után arra jutottam miért éljem le az életem valaki mellett akit nem szeretek mikor rátaláltam az igazira. hát elhagytam a volt párom és a most már kitűnő, boldog házasságban élek egy csodálatos férjjel, meg az imádnivaló fiunkkal :)
így is alakulhat,de ez a ritka. én is voltam nős férfi szeretője,de akkor 18 évesen mókás és izgi volt. tudom milyen mind a két oldal. de ha egyszer valami nem megy egy kapcsolatban nem kell erőltetni, nem hiába lép félre az illető...
Sajnos ez az nem hiszek abban hogy csak szex és semmi más mert ha valaki érző ember és nem egy állat akkor az a szex érzelmen fog már az első perctől kialakulni és mint szerető mindig háttérben lesz az ember én is voltam tudom milyen érzés ez régen volt de tudom.
További ajánlott fórumok: