Milyen érzés szeretőnek lenni? (beszélgetés)
Mi felett adott hatalmat? Önmagad felett vagy a szeretőd felett?Magabiztos, erős? Ha megszerezted akkor elhiszem.
Ha nem, akkor én magamról ha ezt hinném akkor ez csak önáltatás lenne.
Így van, és mindig így van. Sosem mentem bele ilyen játékba, és mégis, ugyan nem felesége volt a pasinak, hanem barátnői, akiket nem hagyott el. Sebkit nem cserélt le, mindenkit megtartott. Gyűltünk sokan a háremben. Ki akartam kerülni a szeretős szitut, mondván, ha nős, tipli van, erre jött egy barátnős.
Sosem lépnek ki, a szeretőnek pedig nincs jogalapja arra, hogy követelje a pasival közös életet. Miért is lenne? És mindig útálják és leszólják a feleséget, és ezerszer jobb nőnek gondolják magukat. Igen, úgy könnyű... nem nekik kell mosni, főzni a hímneműre és élni vele a mindennapokban.
azt csak gondolod...
sose tudni mit hoz a jövő.
Csak a gyáva férgek tartanak szeretőt, a gerincesebbek felvállalják a kapcsolatot. Ha nem működik a régi, ne szeretőt tartson, lépjen le. Azokról a nőkről is meg van a véleményem, akik ebbe belemennek. Hogyan lehet azt elviselni, hogy a pasijuk máshoz megy haza esténként, és nem vállalja fel Őket IGAZÁN?
Kamuzhat a pasi, hogy rossz a házassága és nem szexel otthon. Dehogynem. Sőt, sok esetben ha a feleség kezdi kapisgálni, hogy a szerető megjelent, bedobja magát és csak azért is... ha a pasi ilyen gerinctelen féreg, és a háta mögött szapulja a feleségét, akkor nyilván megtagadja a szeretőjét és Róla is kamuzik.
Hogy lehet azt elviselni, főleg ha az ember szerelmes, hogy a szerelme más mellett fekszik és alszik minden nap?
" Szerintem akármilyen jó egy kapcsolat ha egy nő felkinálja magát minden pasi hát miért ne. "
He?
Minden szeretőnek irom SZÉGYEJÉTEK MAGATOKAT.
Szerintem akármilyen jó egy kapcsolat ha egy nő felkinálja magát minden pasi hát miért ne.
ebben van valami.
az előző kapcsolatom végén (mint utóbb kiderült) találkoztam a nagy Ő-vel :) szeretőm lett, az elején így is akartam,de beleszerettem.
3 hónap huzavona után, éjszakai titkos telefonok, lopott órák és rengeteg sírás után arra jutottam miért éljem le az életem valaki mellett akit nem szeretek mikor rátaláltam az igazira. hát elhagytam a volt párom és a most már kitűnő, boldog házasságban élek egy csodálatos férjjel, meg az imádnivaló fiunkkal :)
így is alakulhat,de ez a ritka. én is voltam nős férfi szeretője,de akkor 18 évesen mókás és izgi volt. tudom milyen mind a két oldal. de ha egyszer valami nem megy egy kapcsolatban nem kell erőltetni, nem hiába lép félre az illető...
További ajánlott fórumok:
- Milyen érzés szerelmesnek lenni?
- Mikor és hogyan csap le egy nő életében az érzés?!Anya akarok lenni!!
- Milyen érzés "második" feleségnek lenni?
- Igaz lehet, hogy a hátsó fogak húzásakor beadott érzéstelenítőtől rosszul lehet lenni?
- Imádtam szeretőnek lenni!
- Ma négy órában dolgozok. Jó érzés itt lenni és csinálni a...