Milyen egy vagány 30-as csaj? (tudásbázis)
Látod...nem vigyáz rám...:(
No jó.Rajtam az se segítene...;)
:DDD
Hát...én nézem...de...sehogy sem tudom eldönteni,hogy:
1.Azzal küzd,hogy elismerjék cowboynak,de mindenki csak a csinibabát látja benne
vagy
2.azért keménykedik cowboyként,hogy meg tudja védeni magát
Én személy szerint az 1-es pontra robbanok.Számomra randa soviniszta az a vitapartner,aki csak a csini pofikámat nézi és hajlandó látni,meg az ezzel kapcsolatos nagyszabású terveit,nem az érveimet.Nem igaz?Hát de!
Hm...mondjuk ilyenkor elvárnék némi férfias védelmet...:P
Valószínűleg Sh.S.karaktere is azért "vagány",mert ezt nem kapja meg és magának kell kiállnia magáért.A védtelen nők egészségtelenül kemények...
Én annyira figyelek,mégsem értem:
vagány 30-as csaj meg a Majka...Hm?Nem értem.
Amúgy csak a kérdésre válaszolva:
Ha belőled csak úgy nem jön a vagányság,kár erőltetni,nem lesz őszinte és egy idő után nem is fogod élvezni és elég fáradt és kimerült leszel és ilyenek.Ha nem vagy vagány,hát nem vagy.Van,akinek az jön be...
Borzalmas :(
Életfogytiglan a Csillagban.
Most, hogy a facebookon nézegettem a képeket és Majkának találtam egy vagyon vagány képét, kiváncsi lennék, hogy a pasik mit gondolnak, melyik csaj vagány, menő? Milyen 30-as csaj tetszik nekik??
Majka képe, ami szerintem nagyon jó : ttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=219614531406940&set=a.146687982032929.24649.103112569723804&type=1&theater
További ajánlott fórumok:
- Melyik a kedvenc CD-d? Milyen CD-t ajánlanál egy 30-as barátodnak?
- Szerinted milyen egy vagány csaj?
- Fehérváron, a 7.22-kor Tapolcára induló vonat melyik vágányról indul? 7.10-kor szállok le a pesti vonatról, alig 10 percem lesz megtalálni!
- Milyen stílusú, ruhát adjak 9 éves vagány kislányra, egy esküvőre?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy 15:10-kor merre megy vonat az 1-es vágányról Salzburgból?
- Milyen díjcsomaggal lehet két 30-as számmal egymás között ingyen beszélni?