Milyen diétát, étrendet követsz? (beszélgetés)
Ritka szerencsés ember vagy és tényleg őszintén gratulálok, sokan példát vehetnének rólad!
Általában azért én nehezen képzelem, hogy jót tesz a léleknek 20-30-40 kiló súlyfelesleg.
Akár megjelenés, öltözködés, szex terén.
Mert ha jó lenne úgy, akkor nem lenne 23457 fogyós fórum.
Szia!
Én a Lifetilt "Bakker"-es diétáját csinálom, 2 hónap alatt 8 kiló. Abszolút követhető, még többet eszem, mint előtte, csak mást.
Sziasztok!
Én is csatlakoznák, ha nem késő!
Én a kaloriabázist haszmálom, nem túl régóta.
A piramis diétával párosítva..
Eddig megvagyok elégedve!
:D:D:D
igaz :D
Azért vannak boldog ducik is. Csak egy csomó mindenben akadályozva vannak testileg. És szerintem nem a lelki faktor az, ami jobbára fogyásra kényszeríti őket, mert egy csomó duci,ha a lelki oldalát nézzük, elvan, sőt, jól. Amikor a kövérség következtében lesz egy súlyosabb betegsége, akkor már muszáj választania, és ez már komolyabb motiváció.
Nem a lelki oldala miatt nevezik betegségnek. Azért betegség mert megrövidíti az életet. Ezzel érveltek az ókori görögök. Nem azzal, hogy lelki betegek (ami korántsem a testsúlytól függ). Az a test, ami nem tudja ellátni maradéktalanul az összes funkcióját, beteg, illetve amikor valaki korábban hal meg mint a többiek, beteg volt (kivéve baleset, stb). Egy betegségnek vannak tünetei, ami közös azokban, akik abban a betegségben szenvednek, vagyis a kövérségnek is megvannak a tünetei, ami csak rájuk vonatkoznak. Ne menjünk bele a pszichés részbe, hanem csak a tünetek alapján, a görögök így gondolták.
tetszik nekem ez a bevonzás diéta! Nagyon nagyon akarom, hogy karcsú legyek, mindennap erre gondolok, le is szoktam írni. Nem kell diétázni, nem kell edzeni, csak AKARNI!
király
Hippokratesz bolcseletei orokervenyuek.
És hát a testi bajok mellett ne feledkezzünk meg a lelki betegségről sem, amit a kövérség magával vonz.
Hát ezaz.
A BMI irányadó lehet.
Azt elhiszem! Bízom benne, hogy hamarosan én is elővehetek 1-2 kisebb méretű cuccot a szekrényből.
Nem futok, csak tipegek (gyalogolok) utánad. :))
Igen, a kövérség önmagában is betegsèg. Megrövidíti az életet. Plusz más betegségek előszobája a kövérség,de már az ókori görögöknél is betegségként volt számon tartva. Hippokrátesz szerint kövér=beteg.
Szóval ez nem valami új divat, hogy fogjuk rá, hogy betegség.
A diétának az alap jelentése egyébként "gyógyélelmezés" betegség esetére - cukorbeteg, epebeteg stb
Önmagában a kövérség betegsegnek tekinthető?
Gratulálok! Jó ez!
Vagyis 6 hónap alatt 5 kiló, havi 1 kg, ezzel a tempóval egész biztos stabil fogyás lesz, és nem fogsz jojózni. Ennél gyorsabban én sem akarok, nem hajt sem a tatár, sem az idő.
További ajánlott fórumok:
- 1200 kalóriás étrendet szeretnék kezdeni, mivel szeretnék fogyni olyan 10kg-ot júniusig; viszont nem tudom, milyen ételeket egyek?
- Adnátok valami jó fogyókúrás étrendet?
- Milyen diétát követsz?
- A káposztaleves kapszula mellett, milyen étrendet kell tartani?
- Milyen étrendet válasszak, hogy elmúljanak a pattanásaim?
- Lúgos étrendet javasoltak a férjemnek, ehhez szeretnék bevált recepteket illetve milyen máj és epe méregtelenítő módszereket javasoltok?