Milyen bogárírtót érdemes használni macska mellett? (tudásbázis)
Nálunk si volt ilyen, de a halóban a szekrény mögött és alatt. Bekerült eg plüss játék a szekrény alá és lerágták a szőrt róla. Úgy vettem észre őket. Összeporszívóztuk, azóta szerencsére nem jöttek elő újra.
Macsak mellett és semmiféle bogárírtót nem merek használni. Vagy vigyétek ki az almot a fürdőből, csúkjátok az ajtót, hogy a macska ne tudjon bemenni, míg ott a méreg.
Valami ilyesmi, de mintha nem lenne csápja. Bár, a múltkor még egész piciket találtam, mostmár 3x akkorák. POntosabban a macska látta..
Hogy lehetne tőle legjobban megszabadulni?
A fürdőben ismét megjelentek apró, ék alakú (farka felé vékonyodó) apró kukacszerű csúszók. Régen is volt, több doboz chemotox után eltűntek.
A fürdőben ahol járnak van a macskaalom is, meg a macska is vadássza őket, ha meglátja.
Nem tudom, mik ezek pontosan, de ha befújom rovarírtóval, elég utána egy felmosás, hogy a macska ne érintkezzen a szerrel? Mivel lenne érdemesebb írtani őket?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Miért nem akarja használni a macskaalom tálat?
- Kisbaba mellett lehet-e klímát használni?
- Biokill-t használhatok e macska mellett, ártalmas lehet e rá? ( hangya ellen kellene)
- Hüvelygomba esetén az ajánlott krém + kúp használata mellett szabad intim mosót használni zuhanyozáskor vagy csak tiszta vizet?