Milyen barátnő az ilyen? (beszélgetés)
Nem a pénz érdekel bár nem mondom jó lett volna ha meg marad csak az volt gusztustalan, hogy az egyik lányomat használta ehhez.
Ami lelkile még mindig kíséri
Hu az nem semmi............
Nem tudom én is kibe tudnék bizni ezek után!
De nagyon jó lenne valakivel megosztani a dolgokat vagy csak nevetni egy jót. Csak a félelmem nagyobb.
Az utolsó bnőnek hitt ember kb.400ezerrel huzott be aztán elég gáz a helyzet
Ezzel én is igy vpltam , de nem jutottam semmire aztán mára már a párom, agyerekeimés a gép maradt nekem
Már nem megy a közelre engedés mindig van egy belsö stop
Szerintem amig valakiben van emberség és sajnálat addig soha nem tanul.
Pl: én azt csinálom, hogy itt irkálok és nevelem a gyerekeimet és meg próbálok lakatot tenni a szívemre ez a külsö embereknél bejött ,de a családnál más a helyzet
Ne is foglalkozz a miértekkel, ugyanis ha ő érezte volna ennek az egésznek a jelentőségét, akkor megindokolta volna, és lehet, hogy lett volna olyan indok, amit el is lehetett volna fogadni. De így, hogy az ő véleménye az egészről az, hogy gyerekesen viselkedsz...
Nem éri és nem érdemli meg, hogy ezek után Te még fogalakozz az egésszel.
Én is mellé nyúltam jó ideig, de rájöttem, hogy bennem van a hiba, mert túl hamar titulálok valakit barátnőmnek. Azóta magasabbra tettem a mércét, és a többi, az csak ismerősöm, de nem barátnőm. Egy csaj maradt fenn a szűrőn, akire minden körülmények között számíthatok.
Mert nem barátnő az, aki:
Boldogan írom neki sms-ben, hogy lányom bejutott (kőkemény felvételivel) az áhított suliba, és még egy válasz sms-t sem kapok. 3 hét múlva találkozunk, akkor újra mondom neki, és elhúzott szájjal közli, hogy "tudom, írtad".
Az sem barátnő, aki minden évben májusban idehozza az ős (meg a családtagjai) adóbevallását, elviharzik azzal, hogy "köszi, aztán majd elugrunk egy cukiba", aztán egy évig se nem telefonál, se nem emailezik. Majd májusban újra kezdődik ugyanez a forgatókönyv.
Az sem barátnő, akivel együtt koptattuk szakközépben az iskolapadot, együtt mentünk férjhez, egy évben szültünk, aztán ha én nem hívnám telefonon, akkor őmiatta már meg is halhattam volna.
Hát, ezek példák az én négy évtizedes életemből, az ilyeneket - tanácsolom - le kell építeni.
Nem szabad mindenki barátnőnek titulálni, és túl kell tudni lépni kapcsolatokon.
Rossz belátni de az ilyen embereket hagyni kell.
Tapasztalatból mondom én mindig mellé nyúlok a barátnő választásban.
Sajna nem vagyok jó ember ismerő mindig bepaliznak.
Ezért lettem zárkozott és a bizalom meg adás sem éppen az erősségem.
Szerintem igazad van abban az esetben, ha valóban, bizonyíthatóan akkor és ott voltak, ahová veletek mentek volna.
Nem lehetnek ez egy másik boglári kirándulás képei? Nem megkérdőjelezni akarlak, nehogy félreérts, hanem csak nehogy félreértésből adódjon. Bár ezt meg tudta volna magyarázni, ha így lett volna. És még most is meg tudná magyarázni, miért tette, ha akarná.
Szerintem ha ebben ő nem partner, akkor ne foglalkozz vele többet.
7 éve van egy házastárs barátunk.A csaj terhesen sokszor jött hozzánk,és mindig kérdezte mit főztem,szóval mindig adtam neki kaját.Ruhákat is adtam zsákszámra neki.Ők nem nagyon tettek értünk semmit,de nem nagyon foglalkoztam vele,hisz örültem hogy segithetek.Szóval 7 éve tartott ez a barátság.
Augusztus közepén voltak nálunk,és mondták hogy 20.-a körül menjünk el pár napra Boglárra gyerekek nélkül,mi csak 4-en.Mondtam neki hogy megbeszélem anyuékkal hogy vigyáznak e a gyerekekre,mert mi ilyet még nem csináltunk hogy gyerekek nélkül mentünk volna el több napra.20.-án elvittük a lányaimat programokra,majd a barátnőmmel megbeszéltük hogy 21-22-én akkor megyünk és bogláron talizunk.Még rácsörögtem hogy mi most indulunk,azt mondta hogy ott vannak anyósék náluk ,de majd csörög ha odaértek ők is.
Mi vártunk de nem telefonált senki se 21.se 22.-én.Annak ellenére mi jól éreztük magunkat,bár betegen hagytam ott anyura a kisebbik lányunkat.
Elteltek az ünnepek,majd msn-en jelentkezett,ahol én leszurtam hogy mért nem jöttek,azt válaszolta hogy náthás lett,de azért telefonálhatott volna..........
Rá pár napra láttam hogy tett fel az iwiwre képeket,és ott voltak Bogláron!
Kitöröltem mindenhonnét,és akármit is irt nem voltam hajlandó vele beszélni.
Tegnapelött találkoztam vele a játszn,de nem jött oda csak köszönt.
Erre este írt egy sms-t hogy látta hogy mindenhonnét kitöröltem,ami bunkó dolog volt a részemről.Visszaírtam neki hogy az volt bunkóság amit velünk müveltek.Azt mondt agyerekesen viselkedem.Szerintetek?
Sziasztok
Csatlakozhatok hozzátok?Most estem túl egy barátnői csalódáson.
További ajánlott fórumok:
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Fiús anyukák! Milyen volt, mikor a fiatok bemutatta az első barátnőjét?
- Milyen kapcsolat az, ahol a nő hétvégente a barátnőivel megy bulizni?
- Egy barátnőm levele: "Ezek milyen jelek, fontosak vagy természetesek?"
- Miért zavarja a barátnőmet, hogy nincs semmilyen menő, bűnös szokásom?