Milyen Arthur Ransome könyvek jelentek meg eddig? (tudásbázis)
11. logan08
2008. febr. 3. 20:38
Fecskék és Fruskák, Fecskevölgy, Peter Duck(csak a neten van meg magyarul), Téli szünidő, Galambpósta, Piktek és Mártírok, Titkos tenger, Nem akartunk tengerre szálni. Angolul még van: The big six, Great northem?, Misse lee, és Coot club. Ennyi...
10. Ancika
2007. nov. 7. 13:03
meg a fecske völgyet.. és volt még egy ami télen játszódik, be van fagyva a tó.. de ennek a címére nem emlékszem :)))
9. Ancika
2007. nov. 7. 13:01
nekem kedvenc íróm volt amikor gyerek voltam.
fecskék és fruskákat írta ő :)
8. csodabogár (válaszként erre: 6. - Ildenc)
2007. nov. 7. 12:24
Köszönöm szépen a gyors választ!További Szép Napot!
7. ca6273a8a5
2007. nov. 7. 10:49
egyetlen egy könyvet találtam a www.teszvesz.hu oldalán az írótól, ahol meg is vásárolható.
5. Ildenc
2007. nov. 7. 10:36
A neten találsz könyvesboltot, ahol mind beszerezheted.
Akár házhozszállítással is.
4. Ildenc
2007. nov. 7. 10:36
Nem akarunk tengerre szállni.
3. Ildenc
2007. nov. 7. 10:35
Fecskék és fruskák.
2. csodabogár
2007. nov. 7. 10:26
Téli Szünidő, Galamposta ezek már eddig megvannak...
1. csodabogár
2007. nov. 7. 10:25
Ismeri vki Arthur Ransome könyveit?Én a könyvek címére lennék kíváncsi, uis az összeset beszeretném szerezni az öcsémnek...
További ajánlott fórumok:
- Miért a csúnya, vagy csak szimplán jelentéktelen nőknek van jó pasijuk?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- 21 hónapos kislányom testén ma délután csaláncsípésszerű kiütések jelentek meg, majd elmúltak és este más helyeken jöttek ki. Mi lehet ez?
- Ma délelőtt az ujjaim között apró, viszkető, nedvedző hólyagok jelentek meg, mostanra teli van vele a tenyerem, mi ez?
- Ismeri valaki Arthur Ransome könyveit?