Milyen arckezelésre menjek a kozmetikusnál? (tudásbázis)
Volt olyan hogy komplett arckezelés és olyan, hogy arctisztítás. Én az utóbbira mentem. Kb. 10 perc gőzölés (fertőtlenített is előtte), 15 perc nyomkodás, a többi időben pedig mindig volt valamilyen maszk vagy pakolás az arcomon. Nem nagyon emlékszem amúgy mindenre, de pont elég volt.
Orromat nyomkodta a legtovább.
Na megvolt. Nagyon ügyes volt a lány, szép helyen lakik, nagyon profi gépekkel dolgozik, és GIGI-vel. Kiszedte a szemöldököm és volt arctisztítás, gőzölés, via, meg 3 féle maszk, meg pici masszír, 70 perc alatt kész voltam. 2900 Ft-ért:) Este még piros volt az arcom, ma reggelre csak néhány halványpiros pötty maradt. Miteszereim kiürültek, most nem látszanak:)
Úgyhogy, jól választottam és meg vagyok elégedve.
Remélem nem felejtem el:)
Küldtem neki e-mailt, ilyenkor már nem zaklatom. Vidéken van, eléggé eldugott helyen, talán bejutok holnap estére, de legkésőbb csütörtökre.
Köszi.
1,5 órás keresgélés után megtaláltam a jelöltet:) Nem volt könnyű...:)
Mostmár én is olvasom a tiédet :) Szép családod van! Siófok nagyon jó volt, köszönöm kérdésed.
Most megyek kezdődik a meccs nemsokára, de remélem beszélünk még!
Jó éjt!
Köszi mindenkinek a segítséget!
De még légyszi áruljátok el, mi az az ultrahangos tisztítás.
SZoktam a naplód olvasni!!
Jó volt siófokon mi??
' éves Patrik de van egy 6 éves lányom és egy 10 éves fiam..
most nem dolgozom gyesen vagyok:)
hajdú-biharban élek!!és itt dolgoztam!
Szia Kollegina :) Igen a vio-t valóban nem szabad kihagyni.
Melyik városban dolgozol?
Én is kozmetikus vagyok!! és igazat kell adnom cicmic-nek!!
A vio, a kezelés után azért jó, mert fertőtlenít és összehúzza a pórusokat!
Lányok!!
Életemben 1 x voltam kozmetkusnál, hát ne tudjátok meg...randában jöttem ki, mint ahogy bementem. Na azóta soha többet. Mondjuk szerencsés arcom és bőröm van, itthon radirozom, ápolom, pakolásokat készítek, stb. És teljesen jól elvagyok:-)