Milyen ágymatracot tudnátok ajánlani? (tudásbázis)
Ezt így nem lehet megválaszolni! Nem tudjuk, hány éves vagy, van-e valamilyen gerinc- és mozgásszervi problémád!
Mi éppen tegnap előtt rendeltük meg a gyönyörű hálószobabútort, a franciaágyba egybematraccal. Szerintem a külön matrac nem jó, mert óhatatlanul középre fészkelődtök, és ott be fog nyomódni mindkét matrac, később már "bele is estek" a mélyedésbe.
Nekünk a memória-matrac eleve kiesett a lehetőségek közül, mert nagyon forgolódósak vagyunk, így mi már más pozícióba vagyunk, a matrac meg őrzi az előzőt!
A bútorboltban nem akartak semmi flancos, drága matracot ránkbeszélni! Egy egyszerűbb, de kemény matracot rendeltünk, mert mi már nem a legfiatalabb korosztályba tartozunk, jobb, ha a matrac tartja a vázunkat, nem a vázunk és az izmaink terhelődnek alváskor.
Sziasztok! Tegnap voltam ágymatrac nézőben. A következő típusokról mi a véleményetek:
Siglo, Wool's,Memory Bamboo, valamint Rottex(BSC)
Előre is köszi. Párat kipróbáltam, de még mindig nem tudom...
nálunk a babaágyban volt kókuszmatrac, de az kőkemény... kicsi gyereknek jobb, és bizonyos felnőtteknek is gondolom, de én speciel egy percig se bírnám rajta :D
Neked kell elsősorban tudnod, milyenre van szükséged, mit bír/szeret a hátad. Az is egy támpont, hogy milyeneken aludtál eddig. Melyik volt kényelmes és melyik nem.
Nagyon nagy a választék, szerintem kérj tanácsot egy szakboltban, biztosan segítenek a választásban.
Az egy vagy a kétszemélyes témában pedig az a fő szempont, hogy egyforma tulajdonságú matracra vágytok mindketten, vagy eltérőek az igények. Mi pl ott rontottuk el, hogy férjem alapból dupla súlyú, mint én... ergo neki keményebb matrac kell, míg én csak a puhábbon tudok aludni. De ezt akkor ennyire nem tudtuk, mert előtte (tönkrement) rugós ágyunk volt, ami egyikünknek se volt jó :D
A matrac keménységén, illetve azon, hogy hol, melyik pontján legyen keményebb/puhább lehet segíteni azzal is, ha állítható ágyrácsot vesztek alá. Ezen sínek vannak, amikkel állítani lehet egyes részin, hogy mennyire hajoljon be, azaz mennyire legyen puha. A férjem súly miatt nekünk ezt nagyon javasolta az eladó és valóban sokat jelent, óvja a matrac azon részét is, mert ott nem engedi annyira besüllyedni a súly alatt.
csak hogy elbizonytalanítsalak :D
mi direkt drága Cardo-t vettünk, nekem tökéletes, azóta nem fáj a hátam, jól alszom, férjem viszont csak forgolódik, neki nem jött be...
szóval kb annyit tudok tanácsolni, hogy sajnos puding próbája az evés...
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok ajánlani olyan zenéket, amelyek kedvcsinálóak, amelyeket ha meghallgatsz olyan érzésed támad, hogy milyen jó élni?
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Tudnátok valamilyen fogyókúrás terméket ajánlani?
- Milyen ágymatracot érdemes venni, ha fáj a hátam? Tapasztalatokat várok!
- A télen, 2 személyes Cardo ágymatracunk, alsó (perketta felöli oldala) bepenészesedett. Mit tudok vele kezdeni? Hogy lehet kitisztítani?
- Milyen ágymatracot vegyek 3, 5 éves kisfiamnak?