Milyen a jó nő? (beszélgetés)
Aki nem fogja meg a kezem a baratai elott,leszarom,h mit gondol rolam.
Amugy meg valtozo...akinek van kisugarzasa,nem egy riherongy es van esze is. Nem feltetlenul csak a kulso alkot egy jo not. A viselkedese is tehet valakit vonzova.
Ez, mint mondtam már nem számít! Ez is szubjektív! A férjemnek annak ellenére jó nő vagyok, hogy nem nagyom szeretek főzni, meg annak ellenére, hogy azért már kicsit korosabb is vagyok, mint mikor megismerkedtünk.:) Sosem voltam szép, csak talán helyes, az alakom jó volt és most sem túl rossz, de sok nő formásabb nálam. Tehát semmi extra! Talán néhány dolog miatt nem vagyok átlagos, de ez nem külsőség, de nem is biztos, hogy előnyös:)
Szerintem mindenki jó nő valakinek. Csak meg kell találnunk azt a valakit, akinek mi vagyunk a "jó nő"
Egy nem is tudom micsoda: Nekem a saját lábam nem igazán tetszik, ezt nem is titkolom. Még régen többen azt mondták férfiak, hogy amikor meglátták a lábamat, majd nem elájultak, annyira szép, stb, stb. Én természetesen mondtam, hogy nekem rosszak a lábaim, erre ők azt mondták, hogy 10 férfiból 1-nek nem tetszik talán a lábam:)
A 10 pasiból az az 1 az én férjem:)))
Akkor már csak azt kell megtudnunk, hogy te milyen vagy! :)
Köszi, hogy még a férjedet is bevontad.
Megkérdeztem a férjemet, hogy milyen szerinte a jó nő?
Azt mondta, hogy olyan, amilyen én vagyok általában:)
Aztán kicsit később azt mondta amikor undok voltam, hogy most viszont nagyon nem vagyok jó nő:)
Attól függ kinek milyen a jó nő!
Aki egyes embereknek tetszik, az nem biztos, hogy másoknak is!
És szerintem nem attól jó nő egy nő, hogy szuperül tud főzni, vagy mos a párjára! Attól max jó "asszony" lehet, ha lehet így fogalmazni!
De csak azt nézzük, hogy általában azt mondják a jó nőre, hogy csinos, nőies, titokzatos, és nem utolsósorban jó az ágyban! Mert valljuk be a párunknak ez is fontos!
Ha meg valakinek a párja nem fogja meg a kezét az utcán, az egyenesen arra utal, hogy nem jó nő?
Érdekes!
Ha valaki jó nőnek tartja magát, akkor az is!!
Kedves reménytelen?!
Az a gond a kérdéssel, hogy olyan mintha azt kérdeznéd milyen a finom étel?
Lehet erre komolyan választ várni?
Beszélgetni lehet, mint mindenről, de te úgy kérdezted - nekem azt sugalta -, hogy milyennek kéne lennem, hogy jó nő legyek?(Írod: "Akinek a kedvese a barátjai előtt is meg meri fogni a kezét.")
Ha tőlem, mint férfitől valamilyen véleményt kérsz, azt mondom (sokban hasonlóan az előzőekhez): ha egy fiúval az egyéniségetek úgy egyezik, hogy mindketten jól érzitek magatokat a kapcsolatban, bizalommal vagytok egymás iránt és nem megváltoztatni akarjátok egymást, hanem egymással élni, közösen szívesen éltek meg kellemes és kellemetlen élményeket, egymás szuverenitását meghagyjátok, /és még néhány apróság OK/, akkor: NEKI TE VAGY A JÓ NŐ.
Üdv: F/T
Ez a mondás pl. nagyon tetszik, hogy visszatérjünk a nőiségre:) :
"Egy nőnek három dologra kell figyelnie: legyen egyenes, mint a dárda,hajlékony, mint a kígyó és büszke, mint a tigrisliliom!"
Elinor Glyn
Hú, a lányos srácoktól engem kiráz a hideg, én nem tudom, miért vonzódik újabban a női nem a szinte saját neméhez és csinál legjobb barátnőt a pasijából, ahogy itt már demoon24 is mondta.
Egyébként én nagyon is úgy látom, hogy igenis harcolnak a nők az egyenjogúságért, de mire jó az? Miben is akarunk mi egyenjogúak lenni? Bár ez elég off topic hozzászólás lett, bocsi :(
Hmm...ebbe születtél?Rossz válasz!
Azért még nincs egyenjogúság,és nem is lesz!
A mindketten dolgozunk---egyet értek,egyértelmű!:))
Igen,miért vicces?Egyes nők,hisztivel,és durcival harcolnak!Nekik ez a fegyver!
Cosmo lány-teljesen elvárják a párjuktól,hogy ugyan olyan legyen mint a legjobb barátnője!Ebbe minden beletartozik!
szerintem nincs olyan hogy legjobb nő, mondig van egy jobb
mint ahogy nincs a legerősebb, mindig akad egy erősebb egy okosabb
ez is tetszik és milyen igaz
én imádom a férjem kényeztetni, és cserébe ő is kényeztet:P
Én nem harcoltam az egyenjogúságért:)Én már ebbe születtem. Ha egyenjogúak vagyunk, akkor ugye mindenből egyformán kell kivenni a részünket.
Tehát mind ketten dolgozunk, mind ketten végzünk házimunkát stb.
Harc a hiszti, meg a durci? Ezt elég viccesnek találom:) Nekem hiába hisztizne bárki, vagy durcizna, ezzel nem érne el semmit.
Nem értem a cosmo lányt.
Ez nem harc kérdése.
Én is dolgozom. Reggel 1/2 7-kor elindulok otthonrol és este 6-1/2 7 körül érek haza. Fáradt vagyok én is. Tehát nem hiszem, hogy nekem kellene mindent megcsinálnom otthon. Igen, jó érzés, ha ízlik valakinek a főztöm, az is ha azt mondják milyen szuperül helyt állok mindenben. De pl. egy ledolgozott nap után+az otthon teremtő munkálataim után, egy kis babusgatás nem fogja a fáradtságomat elűzni:)
Természetesen a fizikumunkból adódóan van, amit nem tudunk megtenni, de van, akinek muszály, hiszen nincs férfi a háznál. De ez még nem a szerepek felcserélését jelenti. De pl. szekrény stb. összeszerelést én imádom:)
Tehát a jó nő valóban az, aki annak érzi magát, függetlenül kinézettől!
További ajánlott fórumok:
- Nálatok milyen idő van?
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
- Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak?
- Te milyen nevet adnál...
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?