Megírom a tapasztalataimat vele kapcsolatban. Más miatt kezdem el szedni, a doki a szemfájdalmamra ajánlotta.
Évek óta időszakosan van erős nyilallásom a fejemben már több helyen. Gyengétől az elviselhetetlenig. 2 nap szedés után ez teljesen megszűnt. 2 hónapig szedtem a Milgamma neurot, úgy tudom nem szabad tovább pár hónapnál.
Ahogy abbahagytam, rá pár nappal újra elkezdődtek a nyilallások szurkálások :( egyelőre enyhék de nagyon sok. Több mint a Milgamma előtt.
Nem értem és nem tudom lehet-e összefüggés. Szedném is tovább, meg nem is....
Hát szerintem ez a bogyó is csak egy jól összerakott marketing. Mint pl a Panangin is. Az összetevőiket megkapod töredék árban már gyártótól. B vitamin komplex (sok gyártó nyújtja) még többfélét tartalmaznak és még nagyobb dózisban is.
Szerintetek régóta tartó, de nem túl erős (időnként jelentkező) szúrkáló talp fájdalomra hatásos lehet a Milgamma? Csinálok gyógytornát rá, ami lehet hogy segit de nem 100 %osan.
És lehet a Milgammával együtt Magne B6-ot is szedni?
Mivel B vitaminokat tartalmazó vitamin készítményről van szó, ezért nem valószínű, hogy ilyen hatása lenne. A mi családunkban már mindenki szedett ilyen vitaminkészítményt és nálunk semmi mellékhatása nem volt. Talán más mellette szedett gyógyszernek lehet ilyen mellékhatása.