Mikortól szoktassuk a gyerekeket külön szobába? (beszélgetés)
Hát még nem jutottam el arra a pontra hogy áttegyem,nem tudom mikor lesz...
Hát az nem jó,picinek én is sokat az voltam de mára már nem.Nem jó aza a fülfájás!
AZ LEHET TE NEM VENNÉD ÉSZRE ,DE Ő IGEN ÉS HA EGY MÁSIK SZOBÁBA VAN TALÁN SÍRVA KÖVETELNE TÉGED AKKOR MÉG NEHEZEBB VISSZA ALTATNI EGY KISGYERMEKET
ÉN A TE HELYEDBEN ÁTMENETET TENNÉK ÁTRAKNÁM MÁSIK SZOBÁBA DE ÉN IS OTT ALUDNÉK PÁR ÉJSZAKÁT LEGALÁBB MÉG MEGSZOKJA AZ ÚJ ALVÓS KÖRNYEZETÉT.,SZERINTEM ÉN IS HA ÖSSZETESZEM A LÁNYAIMAT PROBAKÉPPEN OTTALUDNÉK VELÜK MEGFIGYELJEM HOGY ALSZANAK EGYÜTT,TALÁN A NAGYOBB LÁNYOM IS ÁTALUSZA AZ ÉJSZAKÁT ,MOSTANÁBAN A KISSEBB ÉBRED FEL ÉJSZAKÁNKÉNT KESERVES SÍRÁSSAL ,ELÉG FÜLFÁJOS MOSTANÁBAN.
De végig alsussza csak van hogy felébred időnként és ha odamegyek visszafektetem alszik tovább.
Cumival alszik el legtöbbször de van hogy anélkül.Hajnalban is fel-fel ébred de visszafektetem és még alszik,ha jülön teszem ezeket nem venném észre!
akkor még nem alusza át az éjszakát?szerintem 10 hónaposan kicsi hozzá hogy teljesen külön aludjon tőletek vagy tedd át a másik szobába, de hogy ne legyen szokatlan aludj te is ott abban a szobába legalább adig amíg nem sír éjszaka
cumizik is a kislányod alvás közben?
Sajnos mostani ésszel én is kezdettől fogva külön szobába raknám a gyerekeket. Nálunk nyáron lesz a nagy vízválasztó. A kicsi érdeklődik, a nagyobbiknak viszont esze ágában sincs másik szobában aludni...én is gondban leszek.
Nálunk az is gond, hogy a délutáni alvásnál is igénylik, hogy valaki velük legyen, éjszaka pedig előfordul, hogy átjön hozzánk.
Én is kíváncsi vagyok a jó 5letekre.:)
Én mindhárom gyerekemet az első naptól fogva külön szobába tettem.Sokan ragaszkodnak az együtt alváshoz,aztán nem tudják miért rossz alvó a gyerek.Én nem tudok gyerek mellett aludni,de Ők sem alszanak nyugodtan ha nem a helyükön vannak.
Amikor születtek,vittünk be nekem ágyat a szobájukba,és pár hétig vagy amíg többször szopiztak éjszaka én aludtam ott.Sokkal egyszerűbb volt nekem kiköltözni,mint ha a gyereket kell átszoktatni.Nálunk 2 év a különbség a csajok között,nem zavarták egymást.
Üdv.mindenkinek!
Két kislányom van 15 hónapos korkülönbséggel az egyik 3 lesz a másik 20 hónapos hamrosan külön szobába szeretném rakni a gyerekeket a nagyobb lányom velünk alszik a kissebb kicsi korától fogva külön ő átalusza a éjszakát, a nagyobik elég rossz alvó ,érzékeny alkat
Mégis úgy gondolom itt az ídő nagyobb lányom is átköltözön a másik szobába.szívesen elfogadok tanácsot ,ötletet hogy oldjam meg ezt a problémát ,úgy hogy egyik gyereket se viselje meg???
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Smink gyerekeken
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Mikortól érdemes a gyerekeket úszásoktatásra vinni?
- Mikor tudtátok egy szobában elaltatni a gyerekeket? 2, 5 év lesz a korkülönbség
- Kinek mikortol alszik a baby masik szobaba?