Mikortól látható a terhesség uh-n? (beszélgetés)
4. Amina93
2019. jún. 20. 16:49
En voltam 4hetesen dokinal,akkor még csak "felritkulast " látott,közölte is,hogy még ne bizzam el magam . Voltam 5+6hetesen,akkor még csak petezsakot láttak. Es voltam tegnap 6+6 on,ott mar látszott minden 💕
3. ba7da9cfc0
2019. jún. 20. 15:30
Még az ég világon semmit nem kell látnia a dokinak. 6-7 héten érdemes menni. Addigra van szívhang is. 4 hetes vagy, semmit nem fognak látni. Jövő héten már lesz petezsák, de még mindig nem fog látszódni benne semmi. 6 héten már látszik és a hét vége felé már lehet szívhang is.
Nem is értem miért paráztat így be a doki, a vérvétel is felesleges, hiszem nincs semmi bajod mellé. Persze szépen nő majd a hcg, de igazából felesleges.
2. Ágio8405
2019. jún. 20. 08:48
5 hrt körül talán petezsakot láthat de nem törvényszerű ilyenkor még nem beszélnek elő terhessegrol. 6-7. Hét körül elég mert akkor már van stivgsng vagy látható pulzalas.te nagyon korán voltál természetes hogy nem látott semmit.
1. Maya2494
2019. jún. 20. 07:52
Sziasztok. Hétfőn pozitívat teszteltem,kedden volt időpontom amúgy is nőgyógyászhoz kontrollra. A helyzet, hogy még nem látott semmit csak a megvastagodott méhfalat :( azt mondta,hogy vagy nagyon kicsi a terhesség vagy felszívódott. Elküldött vérvételre ahol a hcg szintem ténylegesen megvolt nőve,megkell ismételjem holnap is és hétfőn is. A tesztek azóta is pozitívak (esti pisiből is). Tüneteim azok vannak,de megijesztett a tény,hogy nem lehet látni semmit :( járt még így valaki? Kérlek segítsetek.
További ajánlott fórumok:
- Volt itt valaki úgy, hogy UH-n nem látták a terhességet közben pedig a tesztek pozitívak voltak?
- Elvileg mikortól lehet valakinek terhességi tünete? Pontosabban hányadik naptól?
- Terhesség jelei mikortól kezdődnek?
- Alig látható pozitív terhességi tesztem lett, ti hogy látjátok, pozitív?
- Van olyan, hogy a teszt már nem mutatja ki a terhességet, mert annyira lecsökken a Hcg hormon és ha igen, mikortól?
- Mikortól látható pozitív hatás a Biovannetól?