Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mikor vigyem először emberek közé babámat? fórum

Mikor vigyem először emberek közé babámat? (tudásbázis)

2011. nov. 6. 15:13

sem a "mikor"sem a ? nem helyes

megbuktál elméletből....és gyakorlatból is

15. katácskák (válaszként erre: 9. - Szabzsan)
2009. jan. 4. 04:34
nálunk meg nagyon hideg április.. de semmi baja nem lett-pedg én még pólyában és Mózeskosárban :)
14. f6a9962b78 (válaszként erre: 8. - 724b289414)
2009. jan. 3. 23:48
én kicsim is ilyen.. bárhol elalszik, barétkozós éa nem utolsó sorban őő imád utazni :))
13. anna53
2007. aug. 20. 12:30
eddig hol volt?
2007. aug. 16. 00:46
én is 2hetessen vittem elöször tanácsadásra,de sétálni csak 6 hét után mentünk,addig csak a teraszon levegöztettem!
11. dee
2007. aug. 2. 22:49
Vigyed nyugodtan!Ne penészvirágot nevelj!(ne zárd be a lakásba!)Erősíteni kell a gyerek immunrendszerét.
10. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 9. - Szabzsan)
2007. aug. 2. 21:53
2hetesen már vinni kellett tanácsadásra,tehát mentünk...5 hetsen apa elment külföldre az csekket pedig kllett fizetni,sőt kajcsi is kellett,így mentünk mindenhová együtt...a kengurut mi is szerettük,általában ott volt a babakocsi aljában,sokszor jól jött ha várakozni kellett stb
2007. aug. 2. 20:38

Szia!

Közösségbe 6 hét után ajánlatos vinni, főleg a téli időszakban, de csak a betegségek miatt.Szerintem már viheted nyugodtan, nem fog elkapni semmit sztem:-P

Én is 3 hetesen már vittem mert jött a karácsony és azért apára egy bevásárlást nem mertem rábízni:-D

Sétálni már vittem 1 hetesen én is a védőnő mondta hogy kis szoktatás után menjünk ne punnyadjuk a lakásba,lehet sétálni pedig november volt:-D

2007. aug. 2. 20:15

Szia!

Én másfél hónaposan már órás sétákat tettem a picibabámmal! Decemberben! Mindig vittem emberek közé és nem is fél! Ellenben az unokatesója akit sose visznek sehova még a saját dédpapájától is fél! Ha meglát egy idegent sír! A fiam viszont mindenkire mosolyog, ha ismeri, ha nem! Nyugodtan viheted magaddal! Nem fogsz neki ártani!!

2007. aug. 2. 20:08

Szia!!

Vidd nyugodtan, természetesen nem betegek közé de egy kis séta nem fog megártani. Nyár van, meleg van... egy kis séta csak jót tehet mindkettőtöknek...

2007. aug. 2. 20:06

Én,és a lányom is megvártuk a hat hetet,és csak ezután vittük ki.Ablakon keresztül levegőztettük.

Ha nem muszáj kivinned,akkor várj még vele.

2007. aug. 2. 19:57

Szia!

Nyugodtan viheted, én is mindenhová mászkáltam a kisfiammal már 3 hetesen is, mert voltak akkor is elintéznivaló dolgaim (posta, vásárlás, bank, stb.), segítségem meg napközben nem nagyon! Tehát fogtam magam, felcsatoltam a kis kenguruval magamra a bébimet és mentünk ha kellett! :

Babakocsival is mentünk, de kényelmesebb volt a kenguru! Szerette, de legtöbbször átaludta az egészet! :)

4. Linn
2007. aug. 2. 19:22
Szia! Én is úgy gondolom, hogy nyugodtan viheted magaddal vásárolni. Ennyi idősen én vittem magammal őket, semmi bajuk sem lett.
2007. aug. 2. 19:20

Egy hónap elteltével ,minden hová lehet vinni.Nem

kell megengedni ,hogy meg simigassák.

2007. aug. 2. 19:10
Szia, szerintem viheted. Ha tél lenne, vagy ősz, akkor még nem, de így nyáron, nyugodtan.
2007. aug. 2. 19:00
Mikor vigyem emberek közé babókámat - sétálni már voltunk, de boltba még nem merem vinni - 1 hónapos

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook