Mikor vigyem először emberek közé babámat? (tudásbázis)
sem a "mikor"sem a ? nem helyes
megbuktál elméletből....és gyakorlatból is
Szia!
Közösségbe 6 hét után ajánlatos vinni, főleg a téli időszakban, de csak a betegségek miatt.Szerintem már viheted nyugodtan, nem fog elkapni semmit sztem:-P
Én is 3 hetesen már vittem mert jött a karácsony és azért apára egy bevásárlást nem mertem rábízni:-D
Sétálni már vittem 1 hetesen én is a védőnő mondta hogy kis szoktatás után menjünk ne punnyadjuk a lakásba,lehet sétálni pedig november volt:-D
Szia!
Én másfél hónaposan már órás sétákat tettem a picibabámmal! Decemberben! Mindig vittem emberek közé és nem is fél! Ellenben az unokatesója akit sose visznek sehova még a saját dédpapájától is fél! Ha meglát egy idegent sír! A fiam viszont mindenkire mosolyog, ha ismeri, ha nem! Nyugodtan viheted magaddal! Nem fogsz neki ártani!!
Szia!!
Vidd nyugodtan, természetesen nem betegek közé de egy kis séta nem fog megártani. Nyár van, meleg van... egy kis séta csak jót tehet mindkettőtöknek...
Én,és a lányom is megvártuk a hat hetet,és csak ezután vittük ki.Ablakon keresztül levegőztettük.
Ha nem muszáj kivinned,akkor várj még vele.
Szia!
Nyugodtan viheted, én is mindenhová mászkáltam a kisfiammal már 3 hetesen is, mert voltak akkor is elintéznivaló dolgaim (posta, vásárlás, bank, stb.), segítségem meg napközben nem nagyon! Tehát fogtam magam, felcsatoltam a kis kenguruval magamra a bébimet és mentünk ha kellett! :
Babakocsival is mentünk, de kényelmesebb volt a kenguru! Szerette, de legtöbbször átaludta az egészet! :)
Egy hónap elteltével ,minden hová lehet vinni.Nem
kell megengedni ,hogy meg simigassák.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- Mikor vihetem ki a babámat sétálni elöször ha december 5-én született?mennyi idö kell lakásban lennie születés után?