Mikor vált át a szerelem szeretetre vagy mindig megmarad? (beszélgetés)
Vannak szerencsés párok, akiknél évtizedek múltán is valóban kölcsönösen lángol a szerelem, de azt gondolom, ez elég ritka.
Semmi baj nincs, ha a szerelem elmúlik – kiknél előbb, kiknél később, nem lehet időben meghatározni -, de a helyébe igazi, mély szeretet lép. A szerelemnél talán még fontosabb is a szeretet, mert az már szélsőségektől mentes, stabil, komoly kapcsolatot jelenthet.
Sziasztok. Asszem én kilógok a sorból...
Mi idén lesz 20éve, hogy együtt vagyunk a párommal és őszintén mondhatom, hogy ennyi év és két gyerkőc után is még mindig őszinte a szerelmünk.
Bár ami igaz az igaz, van, hogy a bánatba kívánja egyikünk a másikat. Akkor ez már nem szerelem??? Nem hiszem... :-)
Veled kell, hogy egyet értsek:)
Nem lehet ezt évekhez kötni!
Néha úgy imádom, majd megeszem, máskor meg melegebb éghajlatra kívánom:-D
Sztem 5-10 év, mert 3 éves házasok voltunk mikor a fiam megszületett, de már előtte 4 éve együtt voltunk (összesen már 7 évet áltüónk együtt) és ahogy a fiam pocakon kívülre költözött, minden megváltozott. Nem tudom megmondani, hogy mi. Azóta csak "romlik" vagy csúszik lejjebb, de ...
Azt mondja szeret, én imádom, de már nem olyan igazi az a tűz:(
Kinél hogy!
10 hónap az én részemről!
Jó a kérdés... Nyilatkozni sajnos nem tudok, mivel nem hagytak időt ennek kiderítésére. :((
De minden bizonnyal alkati kérdés, függ attól is, hogy a két ember között mennyire mély a kapcsolat. Ha hirelen fellángolással indult, lehet, hogy hamar ki is alszik, ha szépen fokozatosan a másik megimerése után kezdődött, akkor talán reális esélye van az 1-3 évnek.
További ajánlott fórumok:
- Te jó vagy és szeretetre méltó
- Beszéljünk a szeretetről
- Írj szép idézeteket a szeretetről!😗
- Lehet-e féltékeny az apa a babára irányuló szeretetre? Jó lenne tudni mit érez, gondol egy apuka és milyennek látja szülés után a feleségét
- Beszélgessünk a szeretetről:-)
- Augusztusban lejár a két éves hűségidőm a Telenornál és szeretnék utána már csak sima kártyás csomagra váltani, attól megmarad a telszámom?