Beszélgessünk a szeretetről:-) (beszélgetős fórum)
Örülök, ha elindult Benned is valami:-) Én is grafomán vagyok:-)
Engem minden élettapasztalat érdekel, hiszen mindenből lehet tanulni...
Ezek szerint sose néztél meg igaz történeten alapuló filmet vagy nem olvastál ilyen könyvet, ugye, hiszen az már megtörtént valakivel, mindenki ugyanúgy élné át...
Én szeretem az igaz történeteket, mert azok nem kitalálmányok, hanem igazi emberekkel történt meg. Szeretek velük sírni és nevetni:-)
Túlragozni semmit sem akarok, csak más szemszögből megvilágítani ezt a témát.
Én tudok mit írni erről:-) Ha majd a kezedbe kerül egy könyvesboltban, azért majd kukkants bele, hátha tetszeni fog:-)
Ezt a könyvet ne úgy képzeld el, hogy írtok nekem történeteket, azokat összeollózom és kiadatom saját műként... Ennél azért kreatívabb vagyok.
A könyvpiac tényleg felhígult, de ha megvesszük a "gagyit" is, akkor csak magunkra vethetünk. Nekem nincs ismerősöm, nincs kapcsolatom, abszolút az ismeretlenbe indulok ezzel a dologgal:-) Ha mást nem érek el vele, akkor legalább a családom, gyermekeim elolvassák a könyvemet és jobban megismernek:-)
Jó könyv?
Én az Örömkönyvet csípem tőle. Meg a Boldogságot. Ez tesz hozzá valamit?
Szeretem olvasni Müllert, pedig róla is hallottam olyan véleményt, hogy csak affektál, nyálasan nyafog a szeretetről, de nem tudja mi az. Hááát... szerintem pedig nem olyan rossz író.
Ha én könyvíráson gondolkodnék, akkor saját ötlettel, élménnyel dolgoznék meg a saját pénzemért.
Sajnos, úgy tűnik, nem nagyon tudsz a sorok között olvasni, pedig ez egy jó író elengedhetetlen ismérve.
Véletlenül sem szeretnék a zsebedben turkálni! (Jéézusom .. :S)
Egyszerűen csak arra gondoltam, bevallom, nem kis bosszúsággal, hogy a könyvpiacot elöntötte a szemét.
Nevenincs, írást sok évig nem tanult emberek meg médiacelebek, ha jókor és jó helyen vannak (mármint kiadók ismerősei, rokonai, retyerutyája, nótaénekesek, modellek, lányfuttatók, stb.)kiadják a könyvüket, zsebre teszik a millióikat (letojom a pénzt, azért tartok ott, ahol, de nekem nyilván így jó), ő dolguk.
Százszámra kerülnek a piacra ezek a "könyvek".
És méltatlanul kevés Jókai, Mikszáth, Berzsenyi, hadd ne soroljam ...
És hogy nem ezekre van kereslet a piacon, az meg már egészen más téma.
Csak elkeserítő.
Bocsánat, ha megbántottalak, nem volt szándékom.
Szép dolog, ha szeretettel teli vagy, ha emberbarát, ha adni akarsz, ha szabadidődet írással töltöd.
Csak legyél eredeti:)
Igen, az! Sajnos!
Ezek szerint akkor Te csak adni akarsz az embereknek, és a kiadandó könyv bevételét felajánlod egy alapítványnak, igaz?:)
Müller Péter szeretetkönyvét olvastad?
Ott mindenre választ kapsz.
Igen, igazad van, az élet értelme a szeretet, csak mostanában rengeteg a kiábrándult, csalódott, reményvesztett ember...
Nekik szeretnék segíteni a könyvemmel, hogy lássák, hogy vagyunk többen is, akik életében ott van a szeretet és rengeteg erőt ad a mindennapokhoz.
Sose hittem volna, hogy ilyet fogok érezni, de pár hete hatalmas erővel vonz ez a téma és tudom, hogy bármibe kerül, akkor is megírom a könyvemet és boldoggá teszek sok embert vele:-)
Ötletes, de nem túl eredeti dolog mások élményeiből, történeteiből könyvet írni!:DD
A befolyó összegen osztozunk?;)
Nem átvágós, mert itt a fórumon is szeretnék Veletek ebben a témában beszélgetni! :-)Nagyon foglalkoztat ez a téma és szeretnék minél többet megtudni arról, hogy mások hogy gondolkodnak a szeretetről és hogyan élik azt meg.
A tapasztalataimat pedig könyv formájában szeretném majd összegezni, mert tudom, hogy sokakat foglalkoztat a téma. Nem okoskodni szeretnék, hanem sok-sok ember tapasztalatából kiindulva egy esszenciát készíteni:-)
Kedves Barátom, Ismerősöm!
Ha levelemmel zavarlak, kérlek ne is olvasd tovább! :-)
Nagy fába vágom a fejszémet. :-) Régóta szeretnék már könyvet írni, aminek úgy érzem, most jött el az ideje.
A könyvem témája a szeretet. Szeretném megismerni mások nézőpontját, tapasztalatát ezen a téren, hiszen mindannyian mások vagyunk, de mindannyian szeretünk, érzünk és hatnak ránk a többiek. Azt szeretném, ha a könyvem igaz történeteken alapulna és reményt adna, felvidítaná, megmosolyogtatná az embereket:-)
Ebben kérném a segítségedet. Ha van pár perced és van kedved egy kicsit nosztalgiázni, felidézni egy-egy szeretet élményedet, akkor kérlek, oszd meg velem.
A következő témákban várom a történeteket:
Mikor érezted életedben azt, hogy IGAZÁN SZERETSZ valakit vagy valamit?
Első szerelem – bölcsi, ovi, általános suli környékén. Hogyan talált Rád? Milyen érzéseket keltett Benned? Hatott-e a későbbi életedre, szerelmeidre?
A NAGY Ő – Ha van vagy volt az életedben, kérlek, írj róla, az érzésekről, szeretetről, szerelemről, esetleg fájdalomról… Hogyan éled/ted meg? Kölcsönös érzelmen alapul/t?
Szülő-gyerek közötti szeretet megélése – Ha van vagy vannak gyermekeid, hogyan éled meg a szeretet kapcsolatot? Milyen pozitív és negatív érzelmekkel jár? Igazi, mély szeretet megélése a kapcsolatban.
Nagyon köszönöm, ha rám bízod a történetedet! :-) Ha tetszik az ötlet, sokat segítenél, ha levelemet megosztanád ismerőseiddel. :-)
Ha szeretnél névtelenül írni nekem, akkor a következő mail címre írj: niki.csitari@freemail.hu
Szép napot kívánok!
Nikcsi:)