Mikor utalják a márciusi gyest és családit?(államkincstár) (beszélgetés)
Nálunk rögtön hó elején utal a MÁK, kb. az első-második munkanapon. A márciusit meg sem kaphattad még, mert mint a fizetésnél, itt is utólag folyósítanak, tehát azt majd április elején kapod meg.
A gyes kb. 25000 Ft, a csp ha jól rémlik, 12.200 - ebből ki tudod számolni, mennyit kellett volna kapnod - egyébként cca. 130-135 ezret.
Nem azért, mert annyira fontos, tévedés ne essék, csak szeretném tudni...ennyi. Amúgy meg ahová beadtam a papírokat, nagyon ellenszenvesek, ugyanis az egyszeri anyaságit sem akarták megadni, mondván, hogy nincs igazolásom, de könyörgöm, honnan lenne, ha örökbefogadtuk a babánkat????!!!!
Amúgy meg bocsáss meg, ha megzaklattalak a kérdésemmel, de sajnos amivel nem vagyok tisztában azt megkérdezem, azét van ez a fórum, nem????
További ajánlott fórumok:
- Magyar Államkincstár és a buktatói
- Gyedet és csal.pótlékot mostantól a Magyar Államkincstártól kapom. Eddig a m.hely volt kifiztőhely. Van valakinek hasonló problémája?
- Magyar államkincstár
- Eddig postán kaptam a családit és a gyest, meg lehet változtatni, hogy inkább utalják számlára? Kell ehhez valamit kitölteni?
- Linket tudnátok mondani, ahol megnézhetem, mikor utalják az e havi családit?
- Mikor utalják a családit, GYES-t, FHT-t és az egyéb ellátásokat?