Magyar államkincstár (beszélgetés)
Fontos infók a 2010-es lakossági gáztámogatásról
2009. december 25., péntek 12:02 - Lakás
Pénzcentrum
A kormány döntött a szociális alapú gáz- és távhőtámogatás 2010. évi szabályairól. Ennek értelmében azoknak, akik a támogatásra való jogosultsága 2009. december 31-én fennáll, nem kell új kérelmet benyújtaniuk, ezen esetekben ugyanis a jogosultság 2010. április 30-ig automatikusan (új határozat meghozatala, vagy a határozat módosítása nélkül) meghosszabbodik. Ezzel a rászoruló családok az év leghidegebb hónapjaiban továbbra is kapnak hozzájárulást fűtési költségeikhez.
Az a szemétség a gázártámogatásban, hogy ha nő jövedelmet az igénylés dátumához képest, akkor be kell jelentened és vagy csökkentik vagy megszüntetik a támogatást. Ha viszont csökken a jövedelmed, az a kutyát sem érdekli. Én először táppénzre jöttem, utána GYED-re, jóval kevesebb jövedelem és többen vagyunk, de visszaírták, hogy csak egyszer lehet igényelni egy szezonban és nem lehet módosítani. Köszi!
A másik: a családi pótlékot visszafizetik ugyan, de nem fizetnek rá kamatot, mert a kiszámítása többe kerülne, mint a kamat. Amikor mi fizetünk, annak a kiszámítása nem kerül sokba??? Ugyanúgy ki lehetne ezt is számítani az adóbevallással együtt.
Igen,a 2.0 TDI Audit,300ezre hangtechnikával.
Szívesen hölgyek és urak!Megtisztelő értetek dolgozni,hogy nektek legyen!Pfff
Mindenkinek megszűnik jövő tavasszal.
Fizetjük ezt a sok k.rva adó és sz.rt sem kapunk érte.Más meg felveszi a zsíros fizetését(a mi pénzünkből) a semmiért.Kutya világ vár ránk!
További ajánlott fórumok:
- Magyar Államkincstár és a buktatói
- Gyedet és csal.pótlékot mostantól a Magyar Államkincstártól kapom. Eddig a m.hely volt kifiztőhely. Van valakinek hasonló problémája?
- Hol és mire használható a Magyar Államkincstár által kiállított Hatósági Igazolvány?
- Utal két ünnep közt a Magyar Államkincstár? Munkabér lesz?
- A Magyar Államkincstár ellen hol lehet panaszt tenni?
- Miért nem lehet elérni a Magyar Államkincstár váci kirendeltségét?