Mikor ölt lelket a magzat? (beszélgetés)
Lélek biztosan van. Szerintem érzi mindenki, hogy nem csak egy halom sejt és szövet vagyunk. :)
Mikortól van a magzatnál? Passz...
Tudom.
Tarts ki! 🤞
Én már azt sem tudom mit higyjek!
Ma extra car napom van, Te tudod hogy állok jobb napokon ehhez a témához, de kezdek hitetlen lenni.
Van egy nem behatárolható erő,(rezgés) körülöttünk, amelynek a része vagyunk,a testünket tartja, élteti... Minden sejtet, atomot átjár, illetve magában tart és irányít. Minden benne nyugszik és minden benne mozog. Nélküle nincs semmi!!Tehát nem úgy van, hogy én, a fizikai test, otthont adok a léleknek.A lélekben lakik a test.Lélek az elsődleges és megpróbálja táplálni az egész lényt (fizikai testet, vitális lényt, értelmet)
Ezt az erőt nem tudjuk megérezni, ha nem élünk tisztán,SZERETETBEN.Tehát ha csak a testben hiszünk és a test tudatnak élünk, akkor teljesen elrejtőzve marad és úgy érezzük, hogy minden fölött mi döntünk és mindent mi kivitelezünk....
Nincs semmiféle bizonyítékra szükségem mikor:TUDOM.
Csak annyira biztos mint a halál...és a Ghostok létezése:)
Öhhhh ... Neeem.
A fogantatás pillanatában nem beszélünk magzatról.
A megtermékenyített petesejtet zigótának, majd az osztódó zigótát blasztocitának nevezik. A blasztocitából akkor lesz embrió, mikor a magzatburok első kezdeményei kialakulnak, nagyjából az ötödik terhességi hét elején.
Ez az embrionális szakasz kb. 8 hétig tart, ekkor fejlődnek ki a szervek, és ekkor, a 12. héttől beszélhetünk magzatról.
Mi bizonyítja??
Mi a lélek?
Az sincs bizonyítva hogy létezik lélek!
Sziasztok
Aki hisz az ezoteriaban, lélekvandorlasba.
A magzatnaj mikortól van lelke? Már a fogantatas pillanataban? Tehát egy korábbi lélek tud leszuletni újra?
Vagy később pl születéskor?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Milyen mikor elfolyik a magzatvíz? SOS nekem asszem...
- Kinek mikor volt az első magzatmozgása és milyen érzés?
- Mikor mutatható ki egy magzat ultrahangon? 4. hét vagy 6. hét? Vagy csak utána?
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Hol voltatok mikor elfolyt a magzatvíz?
- Mi számít súlyos pm alulműködésnek, és mikortól veszélyeztetett a magzat?