Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis kérdés)
Amúgy annyit tudsz tenni, hogy ha tartozásod van, akkor részletfizetési kérelmet kérsz...
Enis kértem, és megadták, de ahoz hogy az inkasszót levették, be kellett fizetnem az első részletet...
Ha inkasszót tesznek rá a számlára az már gázos, mert ott nem kötelesek nézni hogy honnan érkezik a pénz,minden bejövő pénzt lefog vonni... Sajnos nekem is volt már rá példa hogy inkasszót tettek a számlára.
Kérvényt tudsz írni, amit vagy postai úton, vagy ha van ügyfélkapud, s van a végrehajtónak epapir.gov.hu-n elérhetősége -oda tudsz írni.
60 ezerig levehető, általában az a feletti részt foglalja.
(18 év alatti számláját nem inkasszózhatja-csak úgy mondom)
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a végrehajtó vonhat családi pótlékbol és gyesből? Ha le inkasszózza a bankszámlát valamit tudok ellene tenni?
Nekem mindegy mikor jön. Csak volt 1 ilyen infó, ami kétséget kizárhatóan fals volt. Igaz, írtam, majd kiderül. Nem írtam biztosra, valahol meg jobb is, ha tartják magukat az utalási rendhez. Szép napot :)
Nem lesz előbb utalva.Számláról 5-én lehet levenni,a postás 7.viszi
Szerintem ezen a pár napon nem múlik. Lesz kedden
Akkor nem. Kedden is ráér :)
Valószínűleg nem lesz hamarabb sajnos
Sziasztok! nov. 5.-e lesz az.
Elvileg okt 30-31.Gyakorlatilag lehet csak nov 5 postán nov.7.
Utalniuk minden hó 3-ig kell, most ez mind3 nap munkaszüneti nap. Kiderül.
Sziasztok a családi pótlékot át kérettem bankártyára ! Ott hanyadikan fog most érkezni ? Nem küldik ki hamarabb halottak napja miatt ?
Szia. Mi is jártunk így, suliváltás miatt. Egyik nap jött a levél hogy megszüntették, majd rá pár napra, hogy újra folyósítják.
De ha biztosra akarsz menni, a levélben amit kaptál, biztos van telefonszám, hívd fel őket.
Amúgy nekünk semmit nem kellett intéznünk, automatikusan intézték.
Nekem ügyfélkapun 4 munkanap volt
Sziasztok ,ma kaptam határozatot ,hogy lányomnak megszüntettèk csalàdi pótlékot ès árva ellátást ,de nem èrtem 9- èn iskolát váltottunk tehát kiesès se volt csak átiratkozás,levèlbe az állt tanuloi jogviszonya megszünt, nálam a kèt iskola papirja 9-èn kiiratkoztunk de 9-èn már a másik iskolával volt jogviszonya,ilyenkor mi a tehendő ,kormány ablak az addig ok ,de mennyi idő míg elbírálják? Köszönöm aki segít :)
Sziasztok
Tudja valaki, hogy mikor lesz postán a novemberi csp? (Októberi)
Nem, én az 1811-et hívtam
8 nap az ügyintézés +1 nap az utalás,posta esetén +4 nap.Amennyiben nem ott adtad be helyileg ahoval lakcím szerint tartoztok,akkod az is idő amire megérkezik az illetékes szervhez.
Szolnok megyében hozták a postások a családit?
Sajnálom. Nem hívtad a 1811-et? Nekem ott a hölgy elmondott mindent, hogy látja a felülvizsgálatot. Rendezve van a tanulói jogviszony, érkezni fog az ellátás.
Nekem meg mindig semmi sajnos
Pest megye családi pótlék postai úton vki kapott már?
Nekem igen, ma reggel rajta volt K&H Hajdú-Bihar megye
További ajánlott fórumok: