Mikor hatékonyabb az edzés, ha reggel tornázunk, vagy ha este? (tudásbázis)
Nekem is az kellene, de olyan nehéz rávennem magam.
:)
köszi, úgy látom, mindenki a reggelreszavaz. ma már reggel tornáztam, igaz, nem éhgyomorra, de holnap azt is igyekszem megvalósítani.
mindenképpen kellemes közérzetet biztosít, úgyhogy ebből a szempontból mindenképpen jobb, mint az esti torna. viszont eddig este vacsora helyett tornáztam, erre majd oda kell figyelnem.
Most nem akarnál szabadulni tőle??
Mert mostkezdtünk fogyni egy másik fórumon:
Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
címmel,ha gondolod csatlakozz!Holnap gyümölcs-zöldség napozunk:)
FÚúúúúú ezt a hsz-t én is írhattam volna:)
De ez miért baj???Mármint ha jó formájú maradtál de nőtt a súlyod?Téged zavar ez/Beszélgetés önmagammalnak érzem:)/Én nem m vagyok hanem L.De nem hiszem hogy bárki testesnek nevezne...Engem mmégis qvára zavar:)
Igen, sok hülye van a világban.
Lehet, hogy megint meg fogom próbálni a sötét reggel ellenére, mert nagyon hiányzik. Majd megkérem a férjem hogy biciklizzen mellettem.
Ez nagyon szomorú:(
Sajnálom hogy egy elmebeteg elvette a reggeled!
Tudod,ez borzasztó...
Ezt én is így tudom, mert olvastam is egy fitness magazinban.
Nagyon sokáig futottam is reggelente, és tudod az egész napom jó volt tőle. Nem csak fizikailag, de szellemileg is sokkal élesebb voltam. Reggel még friss a levegő, csönd van, nagyon jó az ember lelkének.
Nekem ez azért szünt meg mert egy idióta megtámadott, azóta próbálkoztam egy párszor, de minden bokor mögött vélek valakit manapság.. Pedig olyan klassz volt!
Ahhoz hogy egy női test "nagy darabbá "váljon több év,évtized kemény fizikai melója szükséges.A tévhit az hogy ha edzésre ,főleg súlyzós edzésre fogjuk a szervezetet férfiassá ,"naggyá "válik.Ez hülyeség.A nőknél nem ilyen egyszerű az izomtömeg
növelés:)
Az ember optimális edzési időpontja délután 3-5 közé tehető,akkor a legaktívabb a szervezeted.
De ha zsírt bontanál akkor a éhgyomri kardioedzés jó lehet,bár ez típus kérdése mert ettől sokan rosszul lesznek.De ezzel bontod a legtöbb zsírt mert az éjszakai nem evés után ketotikus állapotban vagy ,ahol fizikai munkára ketózissal válaszol/zsírbontás energiává/a szervezet.Ezért kérdeztem hogy mi a célod?:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjunk le hatékonyan? 1. Az étkezés
- Hogyan lehet hatékonyan penészmentesíteni?
- Először lesz mosogatógépem, segítenétek, hogyan használjam hatékonyan?
- Szobabicikli vagy Ellipszis tréner. Melyik hatékonyabb?
- Mozgás hatékonyan - edzéstervek, tapasztalatok, sikertörténetek
- A zabkorpából készült zabkása is diétás reggeli, ugye? És reggeli edzés előtt 1 órával ehetem? Vagy mit ajánlanátok?