Mikor csináljak terhességi tesztet? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm,tudom h nem ez a legszebb karácsonyi ajándék..szégyenlem is..de csak 1 db csíkot kérek a Jézuskától...nem kettőt!
Köszi!
Kívánok Karácsonyra egy ugyanilyent;)
katie_rose!
Reggel 1 csík!
Köszi a biztatást!
Jővő héten ugyanitt..! :D
pont ráakadtam egy másik topikban ugyan ilyen helyzetben volt egy hölgy(csak ő szeretett volna babát)ugyanigy menz elött egy nappal...,majd 1 napos menz..de ugy látom neki nem/sem jött össze a baba.
Köszönöm nagyon kedves vagy.(Tudom nem szép ha az ember azt kívánja,nehogy terhes legyen,de ez nem az a helyzet ahol jó megoldás lenne)
Drukkolok,hogy úgy alakuljon minden ahogy szeretnéd!
Köszönöm h írtál!Holnap reggel csinálok egyenlőre ennyit tudok tenni..
Köszi!
Valóban kicsi az esély arra,hogy terhes legyél. De sajnos nem ilyen egyszerű. simán lehet az embernek "kóbor" peteérése a ciklus végén, extrém esetben még menstruáció alatt is. Ezért tesztelj inkább.
Tekintenénk annak,ha abban az élethelyzetben lennénk,de nem vagyunk..
Tehát nagyon nem lenne szerencsés..
mindenhol csak azt olvasom ovulációkor történik a megtermékenyülés,de nekem ovuláció idején még nem találkozott a petessejtem egy fiúsejttel sem,csak a ciklusom végén,akkor már elvileg nem is eshetnék teherbe..elvileg ugye...ááá a türelmetlenség sok agyatlanságot szül bennem,hiába várnom/várnunk kell,türelmesen,ha tuti eredményt akarok :(
Hát...ha bizonytalan az ember miután megtörtént és babát meg nem szeretne,akkor jobb a békesség és érdemes kiváltani egy eseményutánit.
Ha meg akár tudjátok is vállalni a picit, akkor tekintsétek a "sors ajándékának". :) :P
Persze közben kaptam eg hányásos vírust,amitől még sz"rabbul érzem magam,az agyam jobban kattog..
hát ez az,fogok is csinálni,ilyenkor bezzeg izgul az ember lánya-fia,akkor kellett volna okosabbnak lenni...
Csinálok holnap,aztán meglátjuk...
Én a holnapi után egy héttel még csinálnék egyet. :)
Egy próbát megér. Bár fene tudja, hogy mennyire lesz tuti ha negatív lesz.
A teherbeesést követően kb 10 nappal már gyakran kimutatható. 14 nap elteltével meg szinte biztos. holnap lesz a 14. nap. szóval tesztelj. nem a mensi a lényeg hanem a peteérés és a beágyazódás.
holnap reggel egyet..?menzesz után 13 nappal..nem is értem a teszteket miért nem 3-asával árulják..:)
és fogalmam sincs h ilyen esetben (a ciklus végén történt a "dolog")muszáj e megvárni míg kimarad e a következő menzeszem..
Én ellőnék egy tesztet a helyedben. aztán egy másikat még 11 hét múlva (ha ez negatív vagy nem egyértelmű).
nem kb 3-4napig szokott,nagyban befolyásolja h tampont vagy betétet használok-e,ez is érdekes dolog..
mindig 1 napig tart?
Már csinálhatsz tesztet,de reggel!
13 napja voltunk együtt.Sajnos nem épp a legbiztosabb módszert választottuk a védekezésre..másnap megjött a menzeszem (időben) de csak 1 napig tartott.Szerintetek érdemes csinálnom tesztet?Tudom várnom kellene ,de izgulok...
Az elmaradt után pár nappal reggeli vizelettel
Ha egy kimarad, és kissé feszül a melled.
Ha nem jön meg a menszid... Én rá 1 hétre teszteltem 2 csíkosat :)
Mikor csináljak terhességi tesztet?
További ajánlott fórumok: