Mik az érdeklődést keltő bemutatkozó szöveg kritériumai egy társkeresőn? Ha van ilyen egyáltalán? (beszélgetés)
De türelemre és energiára mindkét félnek ugyanúgy szüksége van.
Adhat de sok idő energia és türelem kell hozzá :)De lehet hogy inkább szerencse.
De éppen ezért több lehetőséget is adhat.
Szerintem azért mert nem élőben kezdődött. Olyanok kaphatnak esélyt személyes találkozóra akik a hagyományos ismerkedésnél labdába se rúghatnának.
Azt nem értem, hogy az internetes ismerkedés mennyiben veszélyesebb mint bármely másik?
Mivel nő vagyok, nem beszélhetek a férfiak nevében. Én már kaptam olyan levelet férfitársaidtól, hogy összerándult a gyomrom. És a való életben is volt már szerencsém egy-két beteg f...hoz. De mesélj, téged eddig hogyan félemlítettek meg a nők?
A netes ismerkedésnek van még relevanciája a tinder és a társai óta?
De. Légy óvatos, nehogy megverjen és/vagy megerőszakoljon egy nő. 🙄
Rengeteg az önmagát függetlennek előadó valójában nős/barátnős "lovag"
Köszi, pár hónap netes társkeresés után nem maradtam egyedül. :)
Ennyire ne légy igényes, mert egyedül maradsz.
Nálam ez nem szempont, hanyagolható.
Roxána véelménye helytáll: fotó, évszám, lakóhely. Hozzátenném a pozitív életszemléletet.
Csak nőként kell vigyázni?
A férfiak nincsenek veszélyben?
Inkább úgy fogalmaznék, hogy számomra érdektelen. Azt a következtetést vontam le, hogy nőként nem árt a fokozott elővigyázatosság internetes ismerkedés során.
De nagyrészt tele vannak unalmas emberekkel?
Na és milyen következtetéseket vontál le az aktuális "felhozatalból"?
Ühüm, mint hobbipszichológus. És nem csak. Időnként akadnak érdekesebb emberek. 😉
Kíváncsiságból regisztráltál? Mint pszichológus? 😉
Már az első hozzászólásod is zavaros. Nem beszélve a többiről. Nő vagy? Férfi vagy? Ki kezdeményez? Ki nem ír helyesen? Én is regisztráltam valahol, csak kíváncsiságból. Fotó nélkül is állandóan írogatnak. Talán fogalmazz érthetően a bemutatkozó szövegedben.
Szerintem nem a "mit" hanem a,, hogyan,,,a kérdés.
PL1:Este hazamegyek,,be van fűtve,,bort is iszom ,meg olvasni szeretek,,és filmet nézni is.Jó lenne valakivel együtt.
PL2:Esténként szívesen kuckózom a jó meleg szobában egy pohár finom borral,,jó könyvekkel ,,vagy izgalmas filmeket nézve.Szívesen megosztanám ezt valakivel.
Sosem T.keresőztem de talán érthető a példa(még ha bugyuta is)Ugyanazt írtam , szinte ugyan annyit, mégis más.
Normális kép van rólam, biztos nem vagyok a világ szépe, de bűn ronda sem.
Nokent sose irtam rá senkire. El se olvastam senki bemutatkozasat, csak azoket, akik irtak nekem.
Tettem fel egy fotot, beallitottam, h kit szeretnék, kit nem (pl rossz tapasztalatok miatt eldontottem magamban mar elotte, hogy olyannal, akinek van gyereke, randizni se megyek, mert nem akarok még egyszer ilyen kapcsolatba bonyolodni)
Ugye a gyereket behuztam kizaro oknak, meg a több 1000 km-t is.
Rengeteg mocskolodo uzenetet kaptam gyerekes ferfiaktol, hogy egy szivtelen rib... vagyok, senkinek se artott a gyereke, es azert mert van gyereke, o is erdemel partnert.
Szoval ferfikent vegyél premium elofizetest, azt hiszem a randivonalon igy volt, hogy a nem fizetosok vissza tudtak irni a premiumosoknak.
Tegyél fel egy jo fotot, irj par sort es ennyi boven elég. Aztan kezdj el uzeneteket irni a neked tetszoknek.
Ha no vagy, akkor szinten egy jo foto es par sor boven eleg.
Akkor talán a fotóddal van gond.
Az a kérdés, mit érdemes írni, mert úgy látom, bárhogy csinálom, semmi se jó. Ha keveset írok az a baj, mert nem vagyok érdekes, nem motiválja semmi arra, hogy megismerjen. Ha sokat írok az a baj, mert rengetegen el sem olvassák, ez általában utólag derül ki. Szóval ismerkedés helyett csak a kötekedés meg a válasz nélkül hagyás megy.
Nő vagy ffi vagy ? Az érdekel hogy te milyet írjál vagy az hogy milyet olvassál ?
Esélyesebb! Én már tovább sem olvasnám....... Már bocs!
Azt még megérteném, előfordulhat félregépelés, van, aki ékezet nélkül ír, vagy felcserél hirtelen két betűt.
És az egybeírásról mi a véleményed?
A helyesírást pártolóknál ott a pont, nekem is szúrta a szemem az eséj,, mikor így írt rám valaki, és meglepődött, hogy elzárkózom a továbbiakban tőle. Kíváncsi voltam, másnak is feltűnik-e, de úgy látom még vannak, akik tudnak helyesen írni. Tehát nem vagyok bunkó, ezért legalább is.
Nem árt, ha helyesen ír az illető. Szóval ÍRJON HELYESEN!!! Ami nem sablonszöveg, az személyes. Légy önmagad! Ennyi.
További ajánlott fórumok: