Mik a tapasztalatok az AHA Force 7 fogyókúra-kezelésről? (tudásbázis)
Néhány női újságban olvastam az AHA diétáról.
Esetleg ismeri valaki ezt a fogyókúrás módszert?
Sziasztok!
Tegnap a kezembe akadt a prospektug.Gondoltam utánanéze,hogy mi ez.A cég nem létetik,legalábbis nem találtam sehol.De már az is feltünt,hogy miért postafiokot jelöl a cég a címe helyedt.De ez csak egy.A tatóanyagokat megnéztem és neincs bizonyíték hogy valóban tartalmazná a prosin feltüntetett gyümölcsök azokat a hatóanyagokat amire hívatkozik.A harmadik a kékmoszat bizonyítottan toxikus anyagot tartalmaz.Betiltották az alkalmazását.A szervezeten belűl lappangó ráksejtek burjánzását megerősíti vagy a már jó indulató dagamntokat rossz indulatúvá teszi.Tehát rák keltő anyag.Ezt a készítményt már csak ezért sem lehetne forgalomba helyezni.De szerintem ez az egész csak arra megy ,hogy lehuzzák az embereket és utána a cég felszívódik.A csalódott emberek pedig nem tudnak senkihez fordulni,hogy a pénzüket visszakapják.
A prosin a képek is árulkodóak.Eggyik ember arcát sem lehet beazonosítani,hogy a változás bizonyíható lenne.Egy túlsollyos ember nem lesz soha top modell vagy táncosfiú rövid idő aladt. Elötte-utána képekre gondolok.
Az egész prosi elég kezdetleges.Szóval senki ne dőljön be!!!!
További ajánlott fórumok:
- Napi 1 étkezéses fogyókúrát próbálta már valaki? Vélemény? Tapasztalat? :)
- Van-e valakinek tapasztalata az almaecetes fogyókúráról?
- Mik a tapasztalatok a Gastroyal fogyókúrás étrendeivel kapcsolatban?
- Konjac liszt felhasználása fogyókúrához. Receptek tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata a "Slimshot fogyókúrás pezsgőtabletta" használatáról?
- Hallott már valaki a stimulant x fogyókúrás szerről? Tapasztalatok?